Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštitni znak

Što se dogodilo? Nove fotke otkrile kako nema ni traga Davidovoj bujnoj kosi

Foto: profimedia
1/5
12.05.2020.
u 20:17

Britanski paparazzi uhvatili su ga ovih dana dok je u lokalnoj trgovini kupovao namirnice u društvu kćeri Harper. Beckham nije nosio kapu i fotografije su otkrile kako je David poprilično oćelavio.

Besprijekorna frizura jedan je od glavnih zaštitnih znakova bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama. Kada mu je kosa počela ispadati odmah je odjurio na transplantaciju kosu i navodno je zadnji put taj zahvat imao 2018. godine. Kada je počela karantena u Velikoj Britaniji nogometaš je sa suprugom Victorijom i djecom otišao na njihovo seosko imanje i kada je na Instagramu objavljivao fotografije i video snimke na glavi je uvijek imao kapu i nije otkrivao svoju frizuru.

1/7

Britanski paparazzi uhvatili su ga ovih dana dok je u lokalnoj trgovini kupovao namirnice u društvu kćeri Harper. Beckham nije nosio kapu i fotografije su otkrile kako je David poprilično oćelavio. Prije nešto više od dva mjeseca kada je zadnji put snimljen u javnosti David je imao bujnu kosu i savršenu frizuru, ali sada izgleda sasvim drugačije. Nogometaš nikada nije priznao kako je bio na presađivanju kose, ali stručnjaci za Daily Mail kažu kako nema sumnje da je bio na takvom zahvatu. Iako nikada nije priznao da je bio na ovom zahvatu prije nekoliko godina je otvoreno priznao da mu neće biti problem poduzeti taj korak u trenutku kad počne gubiti kosu.

 

 

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ÜberGreten
ÜberGreten
20:41 12.05.2020.

Nije moguće da je čovjek ostario. Osupnut sam i zgrožen

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:31 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije