Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolest ili stres

Što se događa s Kate? Njezino mršavo izdanje mnoge je zabrinulo

Foto: Profimedia
1/3
17.11.2019.
u 13:22

Zbog najnovijih fotografija sve glasnija nagađanja da se s Kate Middleton nešto događa. Teorija je nekoliko: od one da je u pitanju stres do one da Kate zapravo boluje od hipertireoze.

O vitkoj liniji Kate Middleton brojni su mediji već ispisali tisuće kartica teksta, a osim što je jedna od modnih ikona 21. stoljeća, vojvotkinja od Cambridgea je poznata i po tome da jako pazi kako ne bi dobila koji kilogram viška.

Ipak, najnovije fotografije zabrinule su Britance jer je na njima mršavija nego ikada. Iako nosi suknju širokoj kroja i kaputić kakav obično nose dame koje žele prikriti višak kilograma, ipak izgleda nezdravo mršavo. Zbog tih su fotografija sve glasnija nagađanja da se s njom nešto događa. Teorija je nekoliko: od one da je u pitanju stres do one da Kate zapravo boluje od hipertireoze: bolesti štitnjače zbog koje, bez obzira na količinu kalorija koje unosi u organizam, stalno gubi kilograme. Istu bolest je hrvatskoj javnosti nedavno obznanila i pjevačica Jelena Rozga

Dakako, ima i onih koji tvrde kako Kate samo želi biti vitka, dok zlobnici komentiraju da namjerno mršavi kako bi izgledala kao u mladim danima. Ponovno se pokrenula i priča koja je bila aktualna još 2012. kada se govorilo da vojvotkinja obožava Angelinu Jolie i da želi izgledati poput nje. Tada su njezini navodni prijatelji bombardirali britanske medije vijestima o tome da Kate ništa ne jede kako bi bila jako mršava.

Foto: Profimedia

Ipak, postoje i oni koji tvrde da uvijek kada Kate Middleton promijeni nešto na sebi (nijansu kose ili konfekcijski broj), vrlo brzo slijedi objava o novoj trudnoći. Svaki put kada promijeni nešto u vezi svog izgleda, Kate unutar nekoliko dana objavi vijest o trudnoći - tvrdi Aranzazu Santos Lopez, a kao drugi znak navodi da se u posljednje vrijeme oslobodila od kraljevskih obaveza, što i ima smisla jer je tijekom prethodnih trudnoća imala određene komplikacije.

Tijekom trudnoće s princom Georgeom 2013. godine Kate je također promijenila frizuru, odnosno odrezala je šiške. U trudnoći s princom Louisom je skratila kosu, pa javnost sumnja kako će uskoro stići vijest o prinovi u kraljevskoj obitelji. Vojvotkinja ni članovi njezine obitelji nisu komentirali ništa od ovoga.

Foto: Profimedia

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar toxic alien
toxic alien
14:59 17.11.2019.

Jednostavno je posandrcala, kao i mnoge druge zene koje iz nekog meni nedokucivog razloga vjeruju da je "kost i koza" linija sexy za popizdit! Skidam kapu zenama kao sto je Nives Celzijus, zenama koje ne pate od tog suludog kompleksa i koje znaju da su obline na svim pravim mjestima upravo ono sto cini zene zenstvenim i atraktivnim za muskarce. Prihvacam da su ukusi razliciti, ali ja naprimjer ne bih Angelinu Jolie ni stapom dirao, a ni ovu Kate Middleton, ni mnoge druge koje namjerno izgladnjavaju samo da bi bile doslovice negledljive.

DU
Deleted user
13:54 17.11.2019.

Tja, kaj se more. Nas tzv. obične male ljude u ovoj napaćenoj Lijepoj Našoj ravno boli patak (ili patka, kako koga) za tu toliko razvikanu englesku Katicu i njezino mršavo izdanje. Isto kao i za to što sad radi Severinaa ili Jelka Februarka ili pak, što ti ga ja znam, koja druga "selebriti" ili "influencerica". Ni jedna od njih ne bi nam pomogla ni koliko je crno pod noktom kad bi nam pomoć bila najpotrebnija. Ignoriranje takvih spodoba najzdravije je za dušu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:07 17.11.2019.

evo, noćima od brige ne sklopih oči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije