Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Što se događa? U kući se pojavio novi stanar

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/2
15.03.2018.
u 23:52

To je ukupno 30. stanar u ovogodišnjem izdanju Big Brothera, čime smo očigledno dobili novi rekord.

Big Brother nas je navikao da je u ovoj sezoni sve moguće, pa nas tako ne bi trebala čuditi ni činjenica da je BB kuća poput autobusnog kolodvora na koji ljudi dolaze i odlaze.

U večerašnjoj emisiji uživo vidjeli smo novog, dosad potpuno nepoznatog stanara. Ne radi se o nikom iz tajne kuće, nego o novom muškarcu koji je danas ušao u kuću i pridružio se stanarima u večeri. To je ukupno 30. stanar u ovogodišnjem izdanju Big Brothera, čime smo očigledno dobili novi rekord. 

Petar Stipetić dolazi iz Trilja, mirnog gradića na Cetini. U sretnom je braku i ima sina Antu. Petar ističe kako ga njegovi prijatelji smatraju vrlo dobrom osobom, a kaže da ga u životu najviše živcira neposluh te da mrzi zločeste, sebične i licemjerne ljude. Peko je nekad pisao pjesme, a danas vodi svoj obrt, što smatra svojim najvećim životnim postignućem. U Big Brother kući ne bi volio živjeti sa sebičnim i prljavim osobama, a u show se prijavio, veli, da postane poznat. Da Petar ima priliku jedan dan povesti u Big Brother kući nekoga od svojih bližnjih, bio bi to njegov otac, kojeg smatra vječnim mladićem.

Ključne riječi

Komentara 7

LK
lomas.kusic
06:22 16.03.2018.

Ovaj Big je Bog.Nesto najljepse sto se desilo hrvatskom narodu.

DU
Deleted user
08:21 16.03.2018.

Krešo Beljak ušao u BB! Konačno je našao mjesto gdje ga svi gledaju i u centru je pažnje :)

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:03 16.03.2018.

ne znam tko je jadniji, ovi unutra ili oni koji to prate svaki dan, živi otpad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije