Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je snimljeno

Što se događa? Meghan se s osmijehom obratila Harryju, a on joj odbrusio

Foto: DPA/Pixsell
1/7
14.06.2019.
u 18:47

Dok su stajali na balkonu Buckinghamske palače s ostalim članovima kraljevske obitelji kamere su zabilježile jedan neugodan trenutak između vojvode i vojvotkinje od Sussexa...

Danas se internetom proširila snimka na kojoj su princ Harry i Meghan Markle snimljeni tijekom nedavno održane tradicionalne ceremonije Trooping The Colour kojom se obilježava rođendan kraljice Elizabete.

Dok su stajali na balkonu Buckinghamske palače s ostalim članovima kraljevske obitelji kamere su zabilježile jedan neugodan trenutak između vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Obožavatelji koji prate svaki korak ovog kraljevskog para primijetili su kako je vladala napetost u komunikaciji između princa i bivše glumice.

Na snimci se vidi kako se Meghan s osmijehom obraća svom suprugu, a on joj s pomalo ljutitim izrazom lica kroz zube nešto odgovara. Stvorile su se ubrzo teorije što se to dogodilo između Meghan i Harry i što joj je to Harry odbrusio. Snimku je za Daily Mail analizirao i stručnjak za čitanje s usana i otkrio kako je princ Harry u jednom trenutku s ljutitim izrazom lica Meghan poručio: okreni se naprijed.

 

 

Naime, to se događalo dok je svirala himna, a tradicija je da članovi kraljevske obitelji gledaju ispred sebe prema javnosti. Meghan očito nije znala za taj običaj i kad je himna počela okrenula se prema suprugu dva puta što je njega poprilično uzrujalo.

Obožavatelji su zaključili kako je djelovalo kao da princ razgovara s tonom kojim bi se obratio djetetu, a ne supruzi. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:53 14.06.2019.

"...Meghan se s osmijehom obratila Harryju, a on joj odbrusio..."___To je glumica, ta te je u stanju s osmjehom na licu poslati u rupu iz koje si izašo, bez da će promijeniti izraz lica. Dirty Harry je faca, on kaže "mala jezik za zube i gledaj naprijed", i uopće ga ne interesira što mediji i podanici misle...

DU
Deleted user
19:00 14.06.2019.

Tamo su svi izdresirani a mala još nije sve konce pohvatala...zna se protokol..

DU
Deleted user
20:12 14.06.2019.

Kakvo čudo...u svakoj kući imaš "Bračne vode", prije iki kasnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije