Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa pijanistica

Stjepan Hauser nakon prekida s Jelenom Rozgom progovorio o novom odnosu: 'Dogodi se ta ekstra kemija'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
06.03.2020.
u 15:55

Govorilo se i da je bio s 23-godišnjom Talijankom Benedetti Caretti s kojom je viđen nekoliko puta, a čak je i na svom Instagramu Hauser objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

Član svjetski poznatog dua 2Cellos, Stjepan Hauser, nakon prekida s Jelenom Rozgom niti jednu vezu nije htio potvrditi, iako ga se povezivalo i s Fani Stipković i pjevačicom i manekenkom Valentinom Angelicom. 

No, sada je za srpski Telegraf progovorio o odnosu s lijepom pijanisticom Lolom Astanovom s kojom često surađuje, a to je pokrenulo i glasine o novoj ljubavnoj vezi.

1/9

- Volim surađivati s lijepim kolegicama jer ženska ljepota je nešto što me baš inspirira i motivira u životu i glazbi. Veliko je nadahnuće svirati s jednom tako lijepom ženom, a onda se dogodi i ta jedna ekstra kemija, ekstra faktor, što je i dobro za glazbu - rekao je Hauser. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Govorilo se i da je bio s 23-godišnjom Talijankom Benedetti Caretti s kojom je viđen nekoliko puta, a čak je i na svom Instagramu Hauser objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

No, nakon Rozge, Hauser niti jednu vezu ili odnos nije potvrdio.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:25 06.03.2020.

jel je nije? svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije