Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika očekivanja

Stižu nove epizode kultne serije 'Seks i grad', napokon je otkriveno gdje je Samantha

03.12.2021.
u 15:25

Radnja prati živote glavnih junakinje koje su sada u svojim pedesetima i pokušavaju pronaći balans između ljubavi, karijere i prijateljstva, a dio radnje otkriven je u službenoj najavi koju su obožavatelji željeno iščekivali.

Za nešto manje od tjedan dana na HBO Max stižu nove epizode kultne serije 'Seks i grad' koje nose naziv 'And Just Like That…' prema već svima dobroj znanoj rečenici koju je često izgovarala glavna protagonistica Carrie Bradshaw koju je utjelovila Sarah Jessica Parker. Kako je najavljeno, premijera će biti 9. prosinca kada bi se trebale prikazati prve dvije epizode serije, a potom će svakog četvrtka izlaziti jedna epizoda od ukupnih 10 koliko je snimljeno.

Radnja prati živote glavnih junakinje koje su sada u svojim pedesetima i pokušavaju pronaći balans između ljubavi, karijere i prijateljstva, a dio radnje otkriven je u službenoj najavi koju su obožavatelji željeno iščekivali.

Najava naravno započinje panoramom New Yorka i Central Parka, a onda se fokus prebacuje na glavne junakinje- Carrie Bradshaw, Mirandu Hobbes (Cynthia  Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis), a već je svima dobro poznato kako legendarna Samantha Jones (Kim  Cattrall) neće biti u novim nastavcima što je razočaralo brojne obožavatelje, ali zato se vraća svima omiljeni muški lik Faca kojeg je utjelovio Chris Noth kao i neko novi likovi koje smo već imali prilike vidjeti.

Kako nam najava otkrila, Carrie i Faca još uvijek uživaju u ljubavi i zajedničkom životu, baš kao i Charlotte i Harry, a sada je otkriveno gdje se prema scenariju nalazi i Samantha. Iako uloga nije dodijeljena niti jednoj drugoj glumici, scenaristi sada dodatno pokušavaju opravdati njezin izostanak. Krajem kolovoza kružile su glasine da je Samanthin lik ubijen nakon što su se na društvenim mrežama pojavile snimke statista odjevenih u crno, no to se nije pokazalo točno kao ni da će scenaristi Samanthu preseliti u Los Angeles gdje je i živjela u posljednjih nekoliko epizoda serije i na početku filma 'Seks i grad'.

Prema pisanju britanskog Daily Maila, Samantha se preselila u London, a došlo je i do svađe s Carrie što objašnjava zašto nekada dobre prijateljice više ne komuniciraju.

-Nismo mogli dopustiti da Samantha bude u New Yorkom i da Charlotte i Miranda ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla, a poslati je u Los Angeles kao što je to bilo u prvom filmu nije bila opcija, tako da je njezino preseljenje u London bio savršen način da lik Samanthe održimo na životu i objasnimo njezinu odsutnost.

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije