Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILIKONI

Stiže novi provokativni Severinin videospot

Silikoni
Foto: Marko Vulević/PR foto
1/14
05.07.2016.
u 12:16

'Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene'

Mjesec dana nakon uspješnog singla ''Sekunde'' Severina objavljuje fotografije koje najavljuju premijeru videospota za novi hit singl ''Silikoni''.

Za ekranizaciju pjesme zaslužan je redatelj Petar Bašić koji prikazuje proces stvaranja savršene nakon kojeg slijedi testiranje otpornosti na sve vremenske, odnosno životne uvjete.

"Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene", izjavila je regionalna glumačka legenda Seka Sablić koju je u videospotu zapala uloga šefice tvornice ljepotica.

Glazbu za singl potpisuje Bojan Vasić, tekst su pisale poznata srpska autorica Marina Tucaković i beogradska reperica Sajsi MC, a aranžman potpisuju Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić.

Za stajling u spotu pobrinuli su se Petar Trbović, Dajana Pajkić i Martin Posavec

Što će se dogoditi nakon što su Severina i kontroverzna Sajsi MC udružile snage, saznat ćemo u četvrtak, 7. srpnja u 11 sati, kada će spot biti premijerno objavljen na Severininoj službenoj stranici na Facebooku.

>> Što povezuje crvenokosu Seve i kontroverznu srpsku repericu

Komentara 6

OB
ObrenM
16:40 05.07.2016.

Neka obuce majicu sa natpisom "Opasnost od Hiva"

DU
Deleted user
13:03 05.07.2016.

sve dok se ne schevi sa zivotinjama, sve ostalo je deja u.

SA
santos008
13:32 05.07.2016.

Evo zasto smo najgori u EU ,dok god su ovo idoli i uzori ,dok god nam ovakvi sluze ko primjer omladini ,nema nam ni buducnosti a sadasnjost smo sj.b.li,i proslost potrosili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije