Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivaju li prinovu

Stiže li peto dijete? Ronaldova zaručnica blistala u pripijenoj haljini, svima za oko zapeo trbuščić

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL
1/7
30.07.2019.
u 10:24

Georgina Rodriguez privukla je pozornost obožavatelja na Instagramu fotografijom na kojoj se nazire trbuščić. Stiže li to Ronaldu peto dijete?

Jedan od ponajboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo jučer je primio prestižnu nagradu Marca Leyenda koju dodjeljuje ugledni list Marca zbog sjajnih rezultata u dresu Real Madrida.

Na uručenje nagrade Ronaldo je stigao u pratnji svoje predivne zaručnice Georgine Rodriguez, koja se i sama na društvenim mrežama pohvalila nagradom svog partnera.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Cristiano legenda. Život je san kada se izboriš za njih. Čestitam, živote moj – poručila je lijepa Georgina na Instagramu uz fotografiju iz privatnog aviona. No, na profilu koji vode njezini fanovi osvanula je još jedna fotografija s uručenja nagrade koja je rasplamsala znatiželju mnogobrojnih obožavatelja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na njoj Georgina blista u pripijenoj haljini, a svima je za oko zapeo trbuščić zbog kojeg su mnogi pomislili da je zanosna crnka ponovno trudna. ''Je li to ona ponovno trudna?'', ''Koji mjesec?'', ''Skrivaju li oni prinovu?'' samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije pod kojom su se nagomilale i brojne čestitke.

Hoće li Ronaldo postati peti put otac ili se Georgina samo malo opustila na odmoru, za sada nije poznato jer glavni akteri o navodnoj prinovi za sada mudro šute. Inače, pokažu li se nagađanja istinita, slavnom nogometašu ovo bi bilo peto dijete. Osmogodišnjeg Cristiana Jr. te dvogodišnje blizance Matea i Evu Mariju Ronaldu rodila je surogat-majka, dok mu je Georgina prije godinu i pol na svijet donijela kći Alanu Martinu. Par je zajedno od 2016. godine, a upoznali su se na jednoj od zabava modne kuće Dolce & Gabbana u Madridu.

Pogledajte i koje su najplaćenije zvijezde današnjice.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
12:17 30.07.2019.

Rjetko ljepa žena, bolje reč rjetko ljep par !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije