Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavile

Stiže joj beba u 5. desetljeću! Nina Badrić podijelila trenutke intimne proslave s Marijom Husar

25.01.2021.
u 13:20

Proslava je bila samo za obitelj i prijatelje, među kojima je bila i Ivana Husar

Za pjevačicu Mariju Husar Rimac 2021. godina obilježit će dolazak prinove. Otkrila je to još u listopadu prošle godine, a pjevačica Nina Badrić ovaj se vikend pohvalila kako je bila pozvana na njezin tzv. babyshower. 

Foto: FIBA/Screenshot

Proslava je bila samo za obitelj i prijatelje, među kojima je bila i Ivana Husar.

Foto: FIBA/Screenshot

Kada su doznali za trudnoću, par se oduševio.

 Trudnoća je dar od Boga – rekli su medijima. Ona i suprug Vjekoslav u sretnom su braku od lipnja 2009. godine, a sudbonosno "da, uzimam" izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu. Kume su pjevačici bile Nina Badrić i Kristina Renić, a mladoženji je kum bio Neven Jurić. Par je vjenčao fra Anto Radoš, a na ceremoniji je pjevala Marijina sestra Ivana Husar Mlinac. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi 2016. stigao im je sin Ivan, a majčinstvo je ispunilo njezin život kako nije mogla ni zamisliti. – Dobili smo malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac … Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bih to nazvala – izjavila je svojedobno za InMagazin.

Prije nego što je dobila sina, nije krila da želi postati majka. – Ja sam spremna. Stvarno bih voljela imati djecu, mislim da svaka žena to želi – objasnila je u jednom intervjuu za Večernji list dodavši da bi htjela imati više djece.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Cornelius
Cornelius
13:36 25.01.2021.

Prošlo je već podne a vi danas tek sad prvi članak o vašoj badrički. Užas. Al do kraja dana budete nadoknadili, kaj ne? Pa već je kraj siječnja, a vi ste ove godine o toj babetini pisali tek pedesetak puta. Nadoknadite to još sa objavama o sjebepini, kokosici, dvornikicama, februarki, furlanici, borički.... a može i o džokoviću, vučiču, pupavcu... Zaradite tu svoju plaću u dinarima.

GO
goriodgorijeg
13:50 25.01.2021.

Ja se već poveselio, da će nam Nina postati majka. Kad o o gđa Husar.

Avatar drug Joža
drug Joža
19:09 26.01.2021.

Marijo, kako si začela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije