Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preslatko

Stipe Miočić opasan je u ringu, ali sada je svima pokazao i svoju nježnu stranu

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
26.08.2020.
u 15:03

Pred protivnicama je opasan, ali u svoja četiri zida ovaj borac postaje nježan i pažljiv prema svojoj supruzi i kćeri.

Stipe Miočić prošlog vikenda je obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji pobijedivši 41-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera. Koliko je opasan u borilačkom ringu znaju svi njegovi protivnici, ali njegova obitelj i prijatelji jako dobro poznaje i njegovu nježnu stranu, a najbolje su taj dio Mirkove osobnosti upoznale njegova supruga Ryan Marie i njihova kći Meelah Claire. Svoju nježnu stranu ovaj 38-godišnji borac pokazao je i na Facebooku gdje je objavio dvije fotografije snimljene dok se igrao sa svojom mezimicom i napisao je:

- Svaki momak u 20-ima misli: "Nijedna ženska osoba nikada neće ukrotiti zvijer!", a onda nekoliko godina kasnije vaša dvogodišnjakinja vas ukroti. Stipe je jako vezan za svoje roditelje Bojana i Kathy, a dolazak kćeri promijenio je Stipu i priznao nam je to nedavno u intervju kada je rekao:

- Moja kćerkica je moj svijet. Svojim dolaskom na svijet ona me učinila boljim čovjekom. Obvezao sam se da ću joj biti dobar otac, ali još bolji čovjek za sve ljude oko sebe. Živim lijep život sa suprugom i kćeri te Ryan Marie i ja uživamo u našem djetetu i svakoj sekundi našeg obiteljskog života. Dodao je kako kći još ne zna čime se tata bavi, ali misli kako polako počinje shvaćati. Rekao je kako svojoj kćeri ne bi dopustio da se bavi ovim sportom.

Foto: Daniel Pavlić

- To nikako. Ne bih joj to dopustio da se time bavi. Ja sve ovo radim da bi ona imala što bolji život, ali nikako tako mukotrpan. - kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije