Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Stipe i Angela Pletikosa u sretnom iščekivanju, očekuju peto dijete

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
24.05.2019.
u 12:29

Angela je rekla kako je svu svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te je Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želi uz sebe na porodu.

Stipe Pletikosa i njegova supruga Angela za nešto više od mjesec dana dobit će peto dijete, piše Gloria.

Bračni par Pletikosa veseli se što ih opet čekaju neprospavane noći i mijenjanje pelena, a prinovi u obitelji najviše se vesele njihova djeca; devet godina star Franko, pet i pol godina stara Eli,  četverogodišnja Ruža i dvije i pol godine star Manuel. Angela kaže kako ne znaju spol djeteta pa još nisu ni odabrali ime, a 37-godišnja ekonomistica kaže da se u ovoj trudnoći, kao i u prethodnima, odlično osjeća i jedva čeka roditi.

– Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u  tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu – izjavila je Angela. 

Naš bivši nogometaš, a sada televizijski sportski komentator, u svojim intervjuima uvijek je isticao kako želi veliku obitelj jer ga jedino to čini sretnim i ispunjenim.

Ključne riječi

Komentara 2

B2
bordon 2
14:15 24.05.2019.

Stipe legendo, tebi i tvojima zelim svako dobro u zivotu i neka Vas Bog cuva.

SR
sramitese
20:32 24.05.2019.

stipe svaka cast..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije