Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan spoj!

Sting snimio pjesmu s pjevačem hita "Boombastic", poslušajte ih

Foto: Universal Music
1/2
25.01.2018.
u 12:42

Za ovu neobičnu suradnju dvojice glazbenika zaslužan je zajednički suradnik, Martin Kierszenbaum

Inspiriran Jamajkom, novi singl “Don’t Make Me Wait” najava je zajedničkog albuma, koji nam Sting i Shaggy planiraju predstaviti 20. travnja ove godine. Novo izdanje nosit će naziv “44/876”, a reflektirat će ljubav koju ovaj dvojac osjeća prema Jamajci – njenoj glazbi, duhu ljudi, kulturi,…

Za ovu neobičnu suradnju dvojice glazbenika zaslužan je zajednički suradnik, Martin Kierszenbaum. Nakon što je Sting čuo pjesmu na kojoj Shaggy radi, odlučili su zajedno otići u studio. Inicijalno, plan je bio snimiti singl “Don’t Make Me Wait”, no ritam, riječi i melodije obuzeli su dvojac te su snimili još pjesama.

Nekoliko tjedana dvojac je stvarao glazbu u New York Cityu, gdje su ukomponirali ritam Kariba s tradicionalnim i modernim stilovima, pop stvaralaštvom i rock energijom.

U studiju su im se pridružili umjetnici s Jamajke i iz New Yorka, kao što su Robbie Shakespeare, Dwayne “iLLwayno” Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, ali i Stingovog dugogodišnji gitarist Dominic Miller. Produkcijom se bavio Sting International, s kojima je Shaggy surađivao na pjesmama “Boombastic” te “It Wasn’t Me”, dok je izvršni producent već spomenuti Martin Kierszenbaum.

Uskoro će biti objavljen i prateći videospot, nastao u režiji Gila Greena. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije