Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrđeno

Stiglo toliko čekano priznanje - Ona je ovogodišnja voditeljica MTV EMA dodjeli!

nicki minaj
Foto: MTV
30.09.2014.
u 13:08

Osim časti da vodi i nastupa na 20. jubilarnoj godišnjoj dodjeli MTV europskih glazbenih nagrada, Nicki Minaj može se pohvaliti i s četiri MTV EMA nominacije

Nicki Minaj, američka hip hop zvijezda, najpoznatija po svojim bujnim silikonskim oblinama, voditeljica je ovogodišnjih MTV EMA nagrada koje će se održati 9. studenog u Glasgowu.

- Ovu vijest je Minaj objavila putem Twittera napisavši da je “jako uzbuđena” i otkrivši “Neću samo nastupiti, već mi je dodjeljena veoma cjenjena uloga VODITELJKE dodjele #MTVEMA!!!!! AAAAAHHHHHHH”.

Osim časti da vodi i nastupa na 20. jubilarnoj godišnjoj dodjeli MTV europskih glazbenih nagrada, Nicki se može pohvaliti i s četiri MTV EMA nominacije - za Najboljeg ženskog izvođača, Najboljeg hip hop izvođača, Najveće fanove i Najbolji izgled.

Glasovanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. studenog, u 23:59.

Glasanje za Best Adria Act kategoriju je također u tijeku i odvija se na mtvema.com. nominirani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi tko će od njih ponjeti titulu najboljeg regionalnog izvođača.

>>Najbolji od najboljih: Objavljene nominacije za MTV nagrade

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
ZICKLER
12:42 01.10.2014.

Često se pitam kakvog smisla ima MTV Europe kada glavne nagrade dobivaju Ameri i oni koji pjevaju na engleskom , a prezenteri su isto iz Amerike. Treba to reformirati i naparaviti kako bi i europski izvođači koji pjevaju na svom materinjem jeziku a koji nije engleski imali šanse dobiti priznanje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije