Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je spremno

Stigla potvrda sretne vijesti! U obitelj domaćeg glazbenika stiže četvrto dijete

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
23.06.2019.
u 19:54

Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana postat će roditelji po četvti put.

Sretna vijest stiže iz obitelji Čagalj! Splitski pjevač Jole i njegova supruga Ana uskoro će se još jednom okušati u roditeljskoj ulozi. Potkraj godine na svijet stiže njihovo četvrto dijete, a vijest o prinovi potvrdio je i sam Jole. 

- Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj - kazao je pjevač za Gloriju i otkrio kako je njegova 38-godišnja supruga trenutno u trećem mjesecu trudnoće. Osim presretnih roditelja prinovi se neizmjerno vesele i njihove tri kćeri: 12-godišnja Iva,  desetogodišnja Ema i  te sedmogodišnja Tia.

Vijest o prinovi supružnici su prvo vrijeme čuvali samo za sebe, a sama Ana priznala je kako joj je početak trudnoće zadavao muke. Uz sve trudničke tegobe imala je i problema s vratnom kralježnicom zbog čega je morala i na fizikalnu terapiju. 

- Prva dva i pol mjeseca su mi bila prilično teška, i to ne samo radi bolova u vratu. No, sada sam odlično, nemam mučnina, a udebljala sam se svega par kilograma -  otkrila je Ana Čagalj. Hoće li nakon tri djevojčice u obitelj Čagalj stići jedan dječak za sada nije poznato, a splitski zabavljač još je davnih dana nagovijestio da bi ga jedan muški nasljednik itekako razveselio. 

- Naravno da bismo oboje voljeli imati i muško dijete, no najvažnije nam je da sve prođe u redu i da beba bude živa i zdrava - rekao je jednom prilikom Jole koji je sa svojom obitelji sretnu vijest nedavno proslavio putovanjem u Disneyland.  

Pogledajte i kako je ljetna avantura naše pjevačice završila brakom. 

Komentara 9

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
20:47 23.06.2019.

Nadam se curica !

BE
Bel
19:59 23.06.2019.

Balkanjeros zeli sina. Tri curice mu nisu dovoljne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije