Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili i ime

Stigao još jedan sin! Glumica i redatelj postali treći put roditelji

Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
13.12.2019.
u 16:17

- Nema labavo! Na petak 13., u 13:46 naš treći svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi - napisao je Dalibor Matanić na društvenim mrežama.

Glumica Helena Minić-Matanić danas je na svijet donijela treće dijete. Sretnu vijest na društvenim je mrežama otkrio ponosan otac, Dalibor Matanić.

- Nema labavo! Na petak 13., u 13:46 naš treći svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi. Dame i gospodo, Neo Matanić is in da hauz - pohvalio se redatelj.

Čestitke na prinovi stižu sa svih strana, a malenom braci najviše se vesele starija sestrica Lola i brat Max.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nema labavo - na petak 13. (točnije 13/12/19 13:46) naš treći svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi - dame i gospodo: NEO MATANIĆ is in da hauz!!!!!!!!!!🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💃🕺🤠🤟

A post shared by Dalibor Matanic (@dalibormatanic) on

Da očekuju prinovu par je otkrio u srpnju ove godine našalivši se na vlastiti račun.  - Dogodilo se da je ovo naš treći projekt i treće dijete. S prvim je to bila zezancija, kada se dogodio drugi projekt i drugo dijete, svi su se počeli zezati i govoriti: “Trebamo baciti oko kad ćete raditi treći projekt”. Zezancija je rezultirala trećom bebom. Zaista razmišljam o tome da odbijem daljnju suradnju - rekla je kroz smijeh glumica.

Inače, Helena i Dalibor vjenčali su se 6. prosinca 2014. nakon šest mjeseci veze u crkvi sv. Foške blizu Vodnjana. Njihova ljubav planula je tijekom predstave  'Thelma & Louise' na kojoj su zajedno radili.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Komentara 1

Avatar Semper_fidelis
Semper_fidelis
17:52 13.12.2019.

Dalibor bome udara 😎🤠

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije