Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevač tvrdi

Steven Tyler: "Reality show ne može stvoriti zvijezde!"

Steven Tyler
Big Picture
18.01.2011.
u 22:36

- Zabavno je, odlučio sam ih provući kroz "pakao", tako će ojačati i krenuti na zvjezdani put. Drugačije u tome neće uspjeti - tvrdi pjevač.

Steven Tyler pjevač grupe Aerosmith javno je iskazao svoje mišljenje o showu "American idol" i drugim realityjima tog tipa.

- Da biste postali bilo kakav idol ili zvijezda, morate odraditi svoj staž i "platiti dug". Vrijeme se promijenilo, ali mislim da je isti proces stvaranja zvijezda. Mislim da je nekoliko dana prekratak period da se to postane - kaže 62-godišnjak, inače član žirija u tom showu.

Iako je njegov osobni stav suprotan snovima kandidata koji se u reality prijave, Tyler je priznao da ga sudjelovanje u projektu ludo zabavlja.

- Zabavno je, odlučio sam ih provući kroz "pakao", tako će ojačati i krenuti na zvjezdani put. Drugačije u tome neće uspjeti - tvrdi pjevač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije