Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

"Šteta je što kod Dolly Parton vole samo bujne grudi"

supertalent
Nova TV
10.10.2010.
u 20:15

– Suprug i ja pet smo godina živjeli na Kanarskim otocima, gdje smo nekoliko dana u tjednu imali gaže. Ondje je turizam toliko razvijen da ne nedostaje ni publike za country – kaže Snježana.

Kada je Snježana Vranješević umjetničkog imena Julles stala na pozornicu zagrebačkog HNK, žiri showa “Supertalent” nije imao prevelika očekivanja od 42-godišnje pjevačice country i glazbe iz mjuzikala. No, već na prve taktove pjesme “Spente le stelle” francuske pjevačice Emme Choplin iz publike se prolomio pljesak koji je Nini Badrić, Dubravku Merliću i Enisu Bešlagić bio dovoljan znak da pred njima stoji glazbenica koja bi u potrazi za talentima mogla dogurati i te kako daleko. To i ne čudi jer se “hrvatska Dolly Parton” već 20 godina profesionalno bavi pjevanjem, a njen glas dobro je poznat po saloonima i cabaret-klubovima u Njemačkoj, Italiji, Švicarskoj, Austriji, Kanadi pa čak i na Kanarskim otocima!

– Suprug i ja pet smo godina živjeli na Kanarskim otocima, gdje smo nekoliko dana u tjednu imali gaže. Ondje je turizam toliko razvijen da ne nedostaje ni publike za country – kaže Snježana, koja sa suprugom Damirom Filipančićem nastupa s dva programa, Tribute to Dolly Parton and Kenny Rogers i ABBA, dok u programu The Sound of Broadway pjesme Julie Andrews, Barbre Streisand i sopranistice Sarah Brightman izvodi sama.

– Dolly Parton moj je idol i žao mi je što je ljudi doživljavaju samo kao lutku bujnih grudi. Ona je genijalna kantautorica, a mnogi i ne znaju da je pjesmu “I Will Always Love You” najpoznatiju u interpretaciji Whitney Houston, prvo pjevala Dolly – ističe Julles, koja sanja o danu kada će dobiti priliku pjevati i hrvatskoj publici.

– Ne želim vjerovati da na našoj glazbenoj sceni nema dovoljno prostora i za country – kaže Snježana.

Komentara 2

EU
EUfan
22:22 10.10.2010.

Zaista ne vidim svrhu ove emisije. Ako netko 20 godina profesionalno nastupa po klubovima kakve to veze ima sa supertalentom pobogu.

Avatar Nazareth
Nazareth
07:41 11.10.2010.

e,je...al onda ju nisu ovako lipo kamere snimale!!!;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije