Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DR. HOUSE DOBIO ZVIJEZDU U HOLLYWOODU

Stephen Fry: 'Moj prijatelj je osuđen na žvakaće gume i pasju kakicu'

Hugh Laurie
Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL
1/5
26.10.2016.
u 13:04

U svojih 57 godina doživio sam puno toga i ostvario mnoge želje. Očekujem da mi sad padne klavir na glavu, pa da dođe do balansa, kazao je Hugh Laurie

– Mislim da sam imao stvarno mnogo sreće u životu. U svojih 57 godina doživio sam puno toga i ostvario mnoge želje. Očekujem da mi sad padne klavir na glavu, pa da dođe do balansa – kazao je britanski glumac Hugh Laurie nakon što je sinoć u Los Angelesu otkrivena njegova zvijezda na Stazi slavnih U Hollywoodu. Njegova zvijezda je 2593. po redu, a Laurie se tako pridružio Britancima poput Emme Thompson, Colina Firtha, Sir Ridleya Scotta i Helen Mirren, koji su također dobili zvijezde.

Najljubazniji i najpametniji prijatelj

– Okupili smo se ovdje u epicentru glavnog grada zabave, koji ima običaj da svoje najveće zvijezde spušta na zemlju. Hugh će sad provesti vječnost uz žvakaće gume, pasju kakicu, a možda i mnogo gore stvari – kazao je njegov prijatelj Stephen Fry, koji je s Laurijem glumio u hit-serijama "Crna guja" i "Jeeves & Wooster".
– Hugh je definitivno moj najljubazniji i najpametniji prijatelj – dodao je Fry.
Inače, Hugh Laurie nakon uloge Dr. Housea ponovno igra doktora u jednoj američkoj seriji. Riječ je o seriji "Chance" u kojoj Laurie glumi Dr. Eldona Chancea, neuropsihijatra čiji se život pretvara u kaos nakon što spava s pacijenticom. Serija je prošlog tjedna počela s emitiranjem na kabelskoj mreži Hulu. Iza Laurieja su i dva albuma bluesa, a prije dvije godine je i nastupio u Zagrebu.

>>Hugh Laurie: Upotreba kozmetike neće narušiti moju muževnost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije