Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Stela odlučila spavati s Tomislavom već prve večeri, gledatelji šokirani: 'Ničega se ne srami. Kakva je to majka?'

Foto: RTL
1/12
19.05.2022.
u 08:39

''Ovo je soba s bračnim krevetom i tu ćemo zajedno spavati Stela i ja'', šokirao je Tomislav cure, ali ne i Stelu, koja se smješkala. Odmah nakon emisije uslijedili su i komentari šokiranih gledatelja na društvenim mrežama.

U sinoćnjoj emisiji showa ''Ljubav je na selu'' djevojke su stigle na imanja svojih partnera, a vrijeme je došlo i da im domaćini pokažu gdje će spavati i kako izgledaju njihove sobe. 

Tomislav, iako pomalo nesiguran u sebe, vrlo je brzo odlučio koja će od djevojaka gdje spavati. ''Napravio sam plan da Antonija i Samanta spavaju u ovoj sobi'', rekao je, a cure su se složile. No tek kad je došlo vrijeme da im pokaže Stelinu sobu, nastao je blagi kaos. ''Ovo je soba s bračnim krevetom i tu ćemo zajedno spavati Stela i ja'', šokirao je Tomislav cure, ali ne i Stelu, koja se smješkala.

Kasnije je Tomislav priznao da mu je Stela rekla da se boji mraka i da bi voljela spavati s njim. Ona je pak rekla da to nikad nije spominjala. ''Ona me pitala može li spavati sa mnom u sobi i ja sam pristao'', tvrdio je Tomislav. ''Malo je prerano dijeliti krevet s nekim'', komentirale su Antonija i Samanta.

Foto: RTL/Screenshot

Tomislavov potez odmah je postao i tema rasprava na društvenim mrežama. "Pristala je samo jer je to 'njegova odluka'. 🙆 Bajka se nastavlja", "'Jozo, spoji krevete' je ništa prema ovome, ovi se ne stide...", "Najžalosnije je je što žena ima dijete, kakva je to majka. Da je izjava od neke cure bilo bi mi normalno", "Ništa prije braka 🤣", samo su neki od komentara gledatelja na službenoj Facebook stranici emisije ''Ljubav je na selu''. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
13:42 19.05.2022.

Zena pokusava na sve nacine skuciti sebe i svoje dijete bez obzira kome se mora namjestiti

ME
MediciKM
10:29 20.05.2022.

Socijalne službe ponovno spavaju zimski san.

VO
vorda400
12:32 19.05.2022.

Iskustvo stekla sram izgubila idealna za tulume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije