Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE VJEŽBAJU

Stefany je smršavila 5 kg, a ljepotom zrači zbog ljubavi

'OLYMPUS DIGITAL CAMERA         '
Foto: 'Photoshop'
1/4
24.09.2009.
u 15:40

Briga o tijelu Iako je gotova sezona kupaćih kostima, naše zvijezde i dalje se brinu o linij.i I sestre Husar idu na tretman s bivšom misicom sporta

Ljeto i skidanje na plaži možda jest iza nas, ali našim celebrityjima briga za tijelo ne prestaje. Uz vježbanje i sve što ide uz tesanje linije, sestre i pjevačice Ivana Husar Mlinac (30) i Marija Husar Rimac (32) i bivša misica sporta Stefany Hohnjec (22) – odlučile su se za tretman mršavljenja učinkovitom hypoxi metodom u studiju Vita Linea.

– Isprobala sam te sprave poslije poroda i jako su efikasne – kaže Ivana, mama 15-mjesečnog Tome.

– Ali dojenje je učinilo svoje jer kad dojim ne susprežem se ni od kakve hrane. No, nikad nisam imala problema s kilažom, čak ni poslije prve trudnoće s četverogodišnjim Andrejem Jonom, pa ću i sada lako skinuti višak.

Njezina sestra Marija u posljednje vrijeme jako dobro izgleda, no tvrdi da joj se kazaljka na vagi nije pomakla, već uživa u tromjesečnom braku sa suprugom Vjekoslavom Rimcem pa joj se to odrazilo i na izgled.

– Ljubav je učinila svoje – našalila se Marija i otkrila:

– Redovito idem u teretanu i trčim na traci, a s hranom sam kao svaka žena. Ne mogu odoljeti slatkom pa kada pretjeram, stanem na loptu i tako od dana do dana.

Poput Marije i Stefany Hohnjec zrači zbog ljubavi jer s tenisačem Tomislavom Perićem trenutačno je, kaže, u harmoničnoj fazi veze. Ali, skinula je i koji kilogram.

– Smršavila sam oko 5 kg. No, nije bilo nekih dijeta i vježbi, više zbog brzog tempa života. A hypoxi mi koristi za bolju cirkulaciju – priča Stefany, koja opet počinje voditi emisiju "Lifestyle TV" na OTV televiziji.

Ključne riječi
SDP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije