Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jet set

Stefany “dadiljanjem” dječačića pokazala majčinske osjećaje

Leo, Ste (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
25.09.2011.
u 12:50

Glavna gošća bila je Tina Katanić, sestrična vlasnika kafiće, te bivša Feminemka Nikol Bulat i pjevač Leo.

U “moru” bjelovarskih kafića sinoć je otvoren još jedan, Jet set, no događaj sam po sebi ne bi bio toliko zanimljiv da noćašnjem partyju otvorenja dozu glamoura nisu unijeli hrvatski celebrityji. Posebna gošća bila je Stefany Hohnjec koja je došla u društvu prijateljica te pjevača Lea. Od svih uzvanika Stefany je najviše bila oduševljena jednim dječačićem kojemu je posvećivala najviše pažnje. Mališanu se nova prijateljica nedvojbeno svidjela, a Stefany ga je zauzvrat mazila, pazila i “dadiljala” pokazavši majčinske osjećaje, sve do trenutka dok nije zaspao.

Nešto kasnije pojavila se i bivša Femminemka Nikol Bulat, koja se priključila okupljenoj ekipi i prepustila druženju. S velikim nestrpljenjem očekivala se glavna gošća Tina Katanić, koja je došla među zadnjim uzvanicima. Ispostavilo se da je atraktivna Tina sestrična vlasnika kafića Jet set Matije Katanića, te je istaknula kako mu je došla nazdraviti za uspjeh. Dobro ozračje potrajalo je do kasnih noćnih sati, a za glazbeni štimung brinuo se poznati bjelovarski pjevač Darko Domijan – Domi.

Komentara 1

VI
Vilomojavilovita
18:25 25.09.2011.

Dakle, opet nebuloze......Večernjak nas izvještava sa otvorenja jednog kafića...hm....sve bi bilo ok, da se nisu pojavili uvijek isti \"celebrytiji\" - sve po 100 a i više eura, ovisi kakva je usluga u pitanju......ma užasssss......a i ti si se Leo pretvorio u posvudušu brate mili......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije