Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REBIĆU, OŽENI ME

Stasiti Imoćanin postao je novi ljubimac žena

Ante Rebić Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
18.07.2018.
u 16:59

Ante je kod ljepšeg spola postao popularniji nakon izjave njegove majke da bi "voljela da se konačno skrasi". Nogometaš Eintrachta iz Frankfurta tada je počeo dobivati brojne ponude za brak, a djevojke su se počele natjecati transparentima. "Rebiću oženi me" postao je jedan od najpopularnijih transparenata na dočeku nogometaša u Zagrebu.

Svjetsko prvenstvo u Rusiji na kojem je naša reprezentacija osvojila povijesno drugo mjesto donijelo je i neke nove junake. Jedno je sigurno, najveći ljubimac žena postao je stasiti Imoćanin Ante Rebić (24).

Kako je sam kazao na dočeku u Zagrebu, on "nije od velikih riči", ali je zato svoje nogometno znanje pokazao na terenu, a najviše je oduševio u susretu protiv Argentine, postigavši spektakularan gol iz voleja.

Ante je kod ljepšeg spola postao popularniji nakon izjave njegove majke da bi "voljela da se konačno skrasi". Nogometaš Eintrachta iz Frankfurta tada je počeo dobivati brojne ponude za brak, a djevojke su se počele natjecati transparentima. "Rebiću, oženi me" postao je jedan od najpopularnijih transparenata na dočeku nogometaša u Zagrebu.

 

Najjace...#iznadsvihhrvatska🇭🇷 #worldcup2018 #croatia#anterebic#imotski

A post shared by Mary Bo Bags (@marybobags) on

Posebno je zanimljiv bio transparent sa splitskog dočeka naših reprezentativaca. Jedna je djevojka na transparent napisala pravu gangu "Oj Rebiću Ante ja san cura za te".

Bit će svakako zanimljivo vidjeti koja će djevojka na kraju zagangati na uho popularnom Imoćaninu.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar southman
southman
18:10 18.07.2018.

Jednom je mudri Mario Ančić kada su mu rekli da je najljepši hrvatski sportaš rekao : " što budem bolje igrao to ću biti sve ljepši ! "

DU
Deleted user
18:23 18.07.2018.

Reba, samo igraj i uzivaj u zivotu. Hvala ti za sve i Ne obaziri se na piskarala....i oni moraju od neke sracke zivjeti.❤🇭🇷

OD
oltar domovine
17:59 18.07.2018.

Ante je pravi decko i nogometas i cure ne grese jer biraju najlipseg a slobodnog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije