Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađi

Stari iz 'Zalagaonice' iz oporuke izbacio jednog sina

Richard 'Old Man' Harrison
Foto: Instagram
1/2
18.07.2018.
u 13:09

Želim izraziti svoju ljubav prema Christopheru. No za potrebe ove oporuke, s punim znanjem i sasvim namjerno neću ga financijski osigurati, napisao je u oporuci Richard Harrison.

Richard Harrison, kojeg tv publika poznate kao Starac iz serijala "Zalagaonica" iz svoje oporuke isključio je jednog od trojice sinova, piše People. 

Prema sudskim dokumentima Harrison je najprije imenovao svoju suprugu i troje sinova kao izvršitelje oporuke, ali prošle godine napravio je dodatak ovoj oporuci i izbacio sina Christophera iz oporuke. 

- Želim izraziti svoju ljubav prema Christopheru. No za potrebe ove oporuke, s punim znanjem i sasvim namjerno neću ga financijski osigurati - piše u dodatku oporuke.

Christopher je najmlađi Richardov sin i nije poznato zašto je odlučio izbaciti ga iz oporuke. Harrison je preminuo 25. lipnja nakon duge borbe s Parkinsonovom bolesti. Imao je 77 godina. 

Komentara 3

MA
mantheman
14:06 18.07.2018.

Legenda

OK
Omladinac koji to nije
14:47 18.07.2018.

Bit ce da je lijen.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
23:32 18.07.2018.

Mali je trosio na drogu i razvrat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije