Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za nedjeljnu emisiju

Stanković objavio tko mu dolazi u goste: 'Stiže nam iz prijateljske Bosne i Hercegovine'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
21.09.2022.
u 12:10

U goste nam stiže Slaven Raguž predsjednik Hrvatske Republikanske stranke da nam kaže zašto misli da je HDZ najodgovorniji za loše stanje Hrvata u BiH - najavljeno je za iduću emisiju

Voditelj HRT-ove emisije Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković (52) najavio je novog gosta koji mu stiže u nedjelju, a radi se o predsjedniku Hrvatske Republikanske stranke Slavenu Ragužu (43).  

- "PRVO SAPUN, ONDA PARFEM" ...ma daleko bilo. Iz prijateljske Bosne i Hercegovine u goste nam stiže Slaven Raguž predsjednik Hrvatske Republikanske stranke da nam kaže zašto misli da je HDZ najodgovorniji za loše stanje Hrvata u BiH - stoji u objavi na službenoj Facebook stranici emisije pored fotografije Slavena Raguža. 

Potom je objavio i video u kojemu voditelj govori rečenicu koju je Raguž izgovorio 2018. godine: "Navikli smo da udarna tupa oštrica HTV-a poslovično nepripremljeni Stanković uveseljava naciju svake nedjelje pa dozvolite da vam ja nešto kažem", a voditelj mu je poručio: "Dođi, Slavene, dođi malo".

4. rujna krenula je 23. sezona emisije, a u prvoj epizodi nove sezone gost je bio zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević (40). Stanković je s gradonačelnikom razgovarao o aktualnim problemima poput odvoza smeća, nove bolnice, prijevoza i stadiona u Maksimiru. Gradonačelnik je velikoj većini gledatelja ostavio dobar dojam, no Stankoviću su zamjerali što je svom gostu upadao u riječ i nije mu dao da dovrši misao. Negativne komentare ostavljali su na društvenim mrežama pod objavama emisije. 

Nakon kritika, u ponedjeljak 5. rujna oglasili su se iz emisije na službenom Facebook profilu i prisjetili se jedne slične situacije koja je vezana uz gostovanje premijera Andreja Plenkovića (52), a koji je u emisiji bio 14. lipnja 2020. godine.  Konkretno, podijelili su komentar: "Katastrofalan način vođenja emisije. Neprestano upadanje u riječ. Degutantno. Baš me zanima bi li tako razgovarao s nekim drugim gostima". A uz ovaj podijelili su fotografije brojnih drugih negativnih komentara. Time su željeli pokazati kako se očito na jednak način odnosio i s drugim gostima te da nije bilo pitanje privrženosti gostu. 

Inače, Hrvatska republikanska stranka (skraćeno: HRS) je hrvatska bosanskohercegovačka demokršćanska i federalistička politička stranka osnovana 2014. koja primarno djeluje na lokalnim razinama. Glavni cilj joj je rješenje ustavno-pravnog statusa bosanskohercegovačkih Hrvata. Slaven Raguž u travnju 2014. je napustio HDZ 1990, a zajedno s drugim nezadovoljnicima iz HDZ-a 1990 i drugim pristašama, Raguž je u Mostaru 11. svibnja 2014. osnovao Hrvatsku republikansku stranku. 

VIDEO>>Nada Mirković: 'Britanci su pokazali da će monarhija trajati, a Charles mora nastaviti kraljičinu politiku'

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
13:07 21.09.2022.

Tooo Stankoviću,samo " probrani" gosti ! Kad je na redu Vulin?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:00 21.09.2022.

Svako je dobrodosao tko ce optuziti Hrvate da su si sami krivi za ono sto im drugi rade. Mi smo za sve krivi sto radimo i sto nam drugi rade. To samo vazi za Hrvate, za ostale postoje uvjek opravdanja. Antihrvatska logika zadnjih 30 godina.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:53 21.09.2022.

Braća po frizuri !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije