Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković najavio novog gosta: 'Voli oružje, a nikada nije huškao na druge ljude...'

Aleksandar Stanković
Foto: screenshot HRT
1/8
16.06.2021.
u 12:51

U politiku se uključio s 41. godinom i zasad uzima mjeru vladajućima. Pobijedio je prvo Josipu Rimac, sada i Gorana Pauka i eto ga na čelu Šibensko-kninske županije. Marko Jelić, e da, doktor je molekularne biologije, stoji na službenoj Facebook stranici emisije.

Aleksandar Stanković najavio je novog gosta u HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u 2", a to je Šibensko-kninski župan Marko Jelić.

"Zanimljivo je to s našim nedjeljnim gostom. Voli oružje, dolazi iz kraja koji je teško stradao u ratu, sam je bio prognanik s nožem pod grlom, a nikada nije huškao na druge ljude već je godinama kao kninski gradonačelnik mirio Hrvate i Srbe. U politiku se uključio s 41. godinom i za sada uzima mjeru vladajućima. Pobijedio je prvo Josipu Rimac, sada i Gorana Pauka i eto ga na čelu Šibensko-kninske županije. Marko Jelić, e da, doktor je molekularne biologije", stoji na službenoj Facebook stranici emisije. 

Foto: Facebook/TS Auris

Gledatelji emisije čestitali su Stankoviću na izboru gosta, govoreći o njemu u superlativima. 

"Možda dogura do premijera. Vrlo pametan i umjeren čovjek, kao da je živio dugo u zapadnoj Europi", napisala je gledateljica.

"Bez obzira na ratna stradanja koja je osjetio na vlastitoj koži, ovo je uistinu jedan od najnormalnijih ljudi iz Knina ikad! Svaka čast, ljudino, samo nastavi", poručio je Jeliću drugi gledatelj. 

Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Ključne riječi

Komentara 1

SL
slavenZadravec
20:59 16.06.2021.

Čini se moguće zanimljiv sugovornik, prikladan izbor za domaćina koji vodi najzanimljivije razgovore (nakon nestanka Drugi / Treći format i degradacije Petog dana) na HRT-u. Osobno sam protivnik oružja pa me zanima koliko će "pritisnuti" gosta o toj temi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije