Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Stanković najavio novog gosta NU2, a reakcije se nižu: 'Još 2 tjedna bez politike'

Foto: HRT screenshot
1/9
18.05.2021.
u 14:28

U goste kod Aleksandra Stankovića u emisiju Nedjeljom u 2 stiže splitski glazbenik i najveći hitmaker ovih prostora.

Dok je u tijeku utrka za drugi krug lokalnih izbora, urednik i voditelj Aleksandar Stanković u svojoj emisiji "Nedjeljom u 2" ne najavljuje goste iz svijeta politike, ali bez obzira na to reakcija ne nedostaje. Naime, posljednjom objavom na Facebooku brzo je dobio val komentara nakon što je najavio da mu u goste ove nedjelje stiže Tonči Huljić.

"Što je nama Tonči Huljić i što smo mi njemu? Nu2. Još 2 tjedna bez politike", poručio je Stanković.

Foto: Facebook/TS Auris

"Huljića za premijera, ima sve kvalifikacije!", "Genijalac u onom što radi. Kome krivo, kome pravo godine iza njega govore o onome što je radio. 10 + za Huljića", "Vrhunski frajer, umjetnik, poslovnjak...i on i Vjekoslava", "Super!!", "Može i vječno bez politike!", samo su neki od komentara ispod objave na Stankovićevom Facebooku gdje gledatelji s oduševljenjem čekaju novu emisiju.

U posljednjem velikom intervjuu za Večernji list, Tonči Huljić priznao je da ni on ni supruga ne znaju sve svoje pjesme, a progovorio je i o suradnjama s brojnim izvođačima.

- Meni su oni svi jednaki. Interesira me stvoriti karijere od početka. Taj dio mi je divan, a onda onaj dio održavanja njihovih karijera postaje dosta naporan. Neke karijere traju i danas, neke su bile programirane da budu instant-proizvodi, ali činjenica je da sve njih znate, oni su dio vaše obitelji, imaju kao i mi normalne, situirane živote - kazao nam je početkom mjeseca Huljić.

VIDEO Albina danas nastupa na Eurosongu

 

Komentara 6

FR
frižider
14:38 18.05.2021.

Tko je taj čelo? Sam si reklame plaća za svoju emisiju ili mu to firma rješava?

ZD
ZDRU
15:33 18.05.2021.

koji je to točni?

FN
Fr@njo
15:24 18.05.2021.

....l vas ovaj i svi prostori..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije