Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u dva

Stanković iznenadio izborom novog gosta, dio gledatelja nije oduševljen: 'Tko je ovaj?'

Foto: HRT
1/8
06.12.2021.
u 22:03

Voditelj emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković na svom je Facebooku, kao što to čini svaki tjedan, najavio novog gosta.U nedjelju će tako u HTV-ovu studiju ugostiti srpskog novinara i voditelja Zorana Kesića.

Voditelj emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković na svom je Facebooku, kao što to čini svaki tjedan, najavio novog gosta.U nedjelju će tako u HTV-ovu studiju ugostiti srpskog novinara i voditelja Zorana Kesića. 

- Nekada smo bili relevantna emisija, a sad eto zovemo Kesića. Zorana- napisao je Stanković uz fotografiju voditelja, a ubrzo su se javili pratitelji čija su mišljenja podijeljena. 

"Konačno pravi gost, bravo", "Čovjek je vrh. Žao mi je da u Hrvatskoj nema takav tip emisije i takav tip voditelja", "Bravo!", "Bravo Stankoviću", "Odličan izbor", "Napokon, i ja skidam kapu", "Veselim se", "Kreativno", pisali su oduševljeni pratitelji dok neki baš i nisu zadovoljni odabirom gosta.

"A tko je ovaj?", "Užas ne kužim", "Kada će te pozvati Cezara iz noćne more… poznatiji je", pisali su drugi, no prevladavali su pozitivni komentari pa su mnogi iduću emisiju već prozvali jednom od zanimljivijih.

Inače, Zoran Kesić voditelj je i autor popularne emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", jedne od najgledanijih zabavnih emisija u Srbiji, a u njegovoj emisiji gostovale su brojne poznate osobe iz Srbije i regije.

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput: 'Ovo je van svake pameti'  

Komentara 16

PA
papiribica
23:08 06.12.2021.

Zgodno smišljen naziv emisije tako da ga se ne može premjestiti na četvrti kanal srijedom u 23.55 kao neke druge.

MI
Mislav28
22:58 06.12.2021.

Zato plaćamo hrt preplatu da idemo opet u jugu. Hrt preplatu treba ukinut nek žive od sponzora kao ostale televizije, a na hrt žive od preplate , sponzora i promoviranju kockara sa lotom i kladionicama da ljudi još više uu bankrot idu i zapošljavaju rodbinu samo tamo. To je hrt.

MI
Mislav28
22:50 06.12.2021.

Pozvao si brata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije