Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Stanari su već u prvoj emisiji izbacili jednu stanarku

big brother
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/8
17.04.2016.
u 23:00

Nova sezona realityja trajat će 50 dana, nagrada iznosi 300 tisuća kuna, a među natjecateljima su poznati pjevač, voditelj, modeli, MMA borac i bivši nogometaš

Potpuno, novo i drugačije – tako je glasila najava za novu sezonu Big Brothera koja se nakon devet godina ponovno snima u Hrvatskoj. No, početak sezone nije baš potvrdio tu najavu jer ništa novo ni senzacionalno nije prikazano u prvoj emisiji uživo u kojoj je u Big Brother ušlo 13 stanara čiji je cilj izdržati u kući 50 dana i osvojiti nagradu od 300 tisuća kuna. Jedina novost ove sezone je da među kandidatima ima poznatih osoba iz javnog života te da je već sinoć jedna stanarka, točnije bodybuilderica Tamara Posavčić napustila kuću i to odlukom ostalih stanara.

Prvi koji je ušao u kuću je voditelj Neno Pavinčić koji je prije 12 godina bio suvoditelj BB-a. Njemu ja Big Brother dao ulogu tajnog agenta i kao nagradu mu obećao da će ponovno biti voditelj BB-a. Zajedno s Nenom još u subotu u kuću je ušla Violeta Terček bivša natjecateljica 'Tri,dva,jedan, peci', bivši nogometaš iz Splita Romano Obilinović, radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka, Katja Usenik koja se bavi prodajom fitness opreme te profesionalni MMA borac Ivica Trušček te Tamara Posavčić. Sinoć im se pridružilo troje pjevača Ines Huskić, Kristina Vukas i Jurica Pađen koji je otvoreno priznao da je u kuću ušao kako bi osjetio kako je to saborskim zastupnicima, odnosno kako je to kad ne radiš ništa a dobiješ novce za to. Ovom šarolikom društvu pridružili su se i modeli Marina Raguž, Fabio Čulinović i Branimir Kamber.

Prvi put se u ulozi voditeljice BB-a je Marijana Batinić koja je prvu emisiju uživo odradila korektno, ali nedostaje joj opuštenosti kakvu je imala Antonija Blaće. 

>> Počinje nova sezona Big Brothera: Za dva dana stanari useljavaju u kuću!

Komentara 8

BE
bezobrazna
23:56 17.04.2016.

zabranit.

OK
okvarbudovič
08:05 18.04.2016.

big Brother je samo za zombirane isprane mozgove.to ne gleda niti jedna normalna osoba.pod hitno zabraniti.

GD
Gospon Drug
08:09 18.04.2016.

Sve su to niskoristi, isto kao u saboru lakomci koji bi lovu bez motike, treba ih poslati Kim jong unu da im stisne dozivotni teski fizicki rad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije