Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Skandal u BB kući: Ante se pohvalio da je ženi nogom izbio kamenac

Ante Biuk
RTL
24.03.2018.
u 14:59

I na to je, čini se, ponosan jer je zbunjenim stanarima odgovorio: Zaslužila je!

U jučerašnjem prijenosu uživo od 11:40 do 13:00 iz kuće Big Brothera, stanar Ante Biuk hvalio se kako je pretukao jednu ženu. I na to je, čini se, ponosan jer je zbunjenim stanarima odgovorio: Zaslužila je!

Stanar Marijan u nevjerici je odgovorio kako nikada ne bi mogao dići ruku na ženu. Zgroženi ovim izjavama stanara Ante, redakciji 24 sata javili su se gledatelji Big Brothera, nakon čega su iz redakcije uputili upit produkciji showa. 

Odgovorili su da će o izjavama Ante Biuka obavijestiti nadležne organe.

- RTL najstrože osuđuje sve oblike nasilja. O navodima g. Biuka obavijestit ćemo nadležne organe radi daljnjih postupanja, a stojimo im na raspolaganju za svaki vid suradnje, odgovorili su za 24 sata. 

Ključne riječi

Komentara 15

TB
taras.buljba
15:29 24.03.2018.

Izbaciti gada van po hitnom postupku uz dvije rijeci mars van.

LU
ludivarazdinec
16:09 24.03.2018.

ganci..manjina..u vlak i u jednom smjeru...sveee

U1
ursus_1212
18:35 24.03.2018.

Isti karakter osobe kao i od emisije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije