Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba

Stallone iznenadio novim imidžem, više se ne pomlađuje

Sylvester Stallone
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
02.02.2020.
u 14:45

Glumac ima 73 godine i išao je redovito na tretmane pomlađivanja i bojao je kosu, ali sada je odustao od toga i pokazao je svoju sijedu kosu

Glumac Sylvester Stallone ima 73 godine i još uvijek redovito posjećuje teretanu kako bi svoje mišiće i tijelo održao u formi.

Želio je što duže poznati glumac ostati mladolik pa je otišao i na estetske operacije kako bi malo 'zategnuo' lice i redovito je išao na tretmane pomlađivanja, ali u zadnje vrijeme odlučio je pokazati svoje godine. Novom objavom na Instagramu iznenadio je obožavatelje i pokazao svoju sijedu kosu i sijedu bradu.

- Nekada se probudim i ništa mi se ne da. Samo bih odmarao i opuštao se. To je istina i tko god tvrdi suprotno, laže. To je u ljudskoj prirodi i potrebe. Onda se okreneš, budeš malo ljut na sebe, shvatiš da se moraš posvetiti svojim ciljevima. Onda se vratim svojoj 
omiljenon frazi i to napravim. Samo nastavi udarati - napisao je slavni Stalllone.

 

 

Obožavateljima se svidio ovaj Stalloneov prirodni imidž i poručili su mu da je jako šarmantan i da mu odlično stoji sijeda kosa. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
17:01 02.02.2020.

sly

ZI
zip123
19:55 03.02.2020.

Rockyyyy!!!!!

TA
tajnam
19:08 03.02.2020.

Izgleda bolje od Stevena Seagala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije