Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SONJA ŠARUNIĆ

S.Šarunić: Zahvaljujući priručniku sada znam kako s muškarcima

šarunić
Anto Magzan
25.09.2010.
u 21:41

Sonja Šarunić vodit će emisiju na Radio Sljemenu a od Thompsonove glazbe u njenoj autorskoj emisiji, draži su joj evergreeni. S Radio Sljemena otišla je prije 15 godina, a njezin su povratak kolege jedva dočekali.

Naša najnagrađivanija radijska voditeljica 30. rujna rastaje se s Narodnim radijem i već 1. listopada u terminu od 16.15 do 17 sati na Radio Sljemenu vodit će autorsku emisiju “Na Sljemenu sa Sonjom”. Riječ je o talk showu u kojemu će Sonjini gosti pričati o vlastitim iskustvima, a emisija će biti osvježena evergreenskom glazbom. Na upit hoće li se u njezinoj emisiji zavrtjeti i pokoja Thompsonova pjesma, Sonja se smije.

– To će ovisiti o glazbenom uredniku. Nikad nisam birala glazbu, pa se neću ni sada miješati. Ako mogu sugerirati radije bih ono što je uhu najugodnije, dobru glazbu 80-ih i 90-ih – kaže. S Radio Sljemena otišla je prije 15 godina, a njezin su povratak kolege jedva dočekali. Pred njom je službeni rastanak s kolegama s kojima je radila na Narodnom radiju te kavica koju će s njima popiti. I sa šefovima bi je, smije se, popila, ali oni puno rade pa, kaže, nemaju vremena za kave. Na upit ima li tuge, odlazi li s gorčinom, Sonja kaže: - To je trenutak promjene. Naučila sam uvijek biti spremna na promjenu. Život me naučio fleksibilnosti. Ako ne ide ovako, može onako. Nema smisla glavom kroza zid. Na Narodnom je postavljen novi koncept, došli su novi ljudi, a nova koncepcija diže slušanost. No ako se medij čini slušanim samo da bi prodavao reklame, onda to nije medij u kojemu sebe vidim. Vrlo brzo, čak i veselje zbog povrataka među kolege sa Sljemena, past će u drugi plan jer Sonja, će, ponosno najavljuje, po drugi put postati baka.

– Već ima dvoipolgodišnjeg unuka Vibora, a sada njezina kćer Zorana očekuje djevojčicu. Njih dvije već su napunile torbu za rodilište, potom otišle i u butik za bebe gdje su kupile opravicu u kojoj će curica izići iz rodilišta. – Kad se rodio Vibor, mislila sam da neću znati s muškim djetetom pa sam pročitala sve o odgoju muške djece. Tada sam shvatila da sam to davno trebala pročitati, Jer da jesam, ili se nikad ne bih udala ili se nikad ne bih razvela. Znala bih kako s muškarcima – kaže Sonja.

Ključne riječi

Komentara 6

SA
sargu123
22:10 25.09.2010.

Ta je velika prijateljica J. V. Kosor !!!!! To treba imati na umu !

JS
ja sam gladan
22:12 25.09.2010.

Pacekica, kaj ti znači ovo pitanje o Thompsonovim pjesmama. Kaj fali njima? Ja nisam upućen,pa me zanima zašto je postavljeno ovo pitanje.

JS
ja sam gladan
22:14 25.09.2010.

sargu Da. I ? Kaj hoćeš ti s tim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije