Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela MAC nagrade

Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'

Indira Levak
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
28.01.2020.
u 11:34

Nakon što se sinoć pojavila u haljini Matije Vuice na dodjeli nagrada MAC u Beogradu, raspisali su se i srpski mediji.

Bivša pjevačica Colonije Indira Levak pojavila se u Beogradu u posebno svečanom izdanju koje su komentirali srpski mediji i okarakterizirali ga kao "provokativnu odjevnu kombinaciju".

Naime, Blic je poručio kako joj je haljina odlično pristajala te da je "bez blama pokaza tijelo dok su sve oči, očekivano,bile uprte u nju".

Foto: Davor Javorović/Dubravka Petrić/Pixsell

Levak je za dodjelu odabrala čipkastu kreaciju Matije Vuice, a osim nje, njezin dizajn nosile su i supruga voditelja Tarika Filipovića Lejla te producentica i pjevačica Ashley Colburn.

– Glazba ima tu sposobnost okupiti velik broj ljudi i stvoriti pozitivnu atmosferu bilo gdje i bilo kada! Veliko mi je zadovoljstvo bilo biti dio spektakla MAC 2020. u ulozi prezenterice! Želim zahvaliti i svima vama na glasovima za moju pjesmu "Greška u genu", a sada- show time – poručila je na Instagramu Indira.

Pjevačica je nedavno progovorila o održavanju linije i hrani koju konzumira te je za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako joj u toj borbi najviše pomaže suprug Miroslav.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Moj suprug je zaslužan za puno dobrih stvari koje je unio u moj život, jedna od važnijih je i briga o tijelu i redovita tjelovježba praćena kvalitetnom ishranom. Dan započinjemo jačom kavom, BCAA i treningom u našem GYM-u. Nakon toga na redu su obaveze, studio, radionica... Obično imamo podjelu zadataka i svatko radi svoje, popodne nastojimo doći kući i odmoriti se barem pola sata prije večernjeg treninga – kazala je tom prilikom.

Ključne riječi

Komentara 80

NE
neboiznadzagreba
12:23 28.01.2020.

Bezkarakterni Tonči Huljić od svirao je Oliverovu "Dva put sam umra" na ovoj, ne znam kako to nazvati, paradi u Beogradu, istina da je autor ali je iz poštovanja prema Oliveru, koji nije za života htio u Srbiju, mogao jeje izabrati nešto drugo iz svog imecilnog opusa-ljigavac!

ZE
Zeton
12:10 28.01.2020.

Koja je to ekipa? KOja je razlika između tzv. CRO pevaljki i Karleuše, Dare Bubamare, Seke itd. Porez na šund treba uvesti. Ekipa koja je bila u Bgd na dodjeli nagrada nema veza sa HR glazbenom tradicijom. Užas!

Avatar TamiFlu
TamiFlu
11:59 28.01.2020.

Indira? Vise mi vuce na nekog Indira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije