Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegavala je odlaske u Beograd

Srpski mediji tvrde: Nikolina Ristović i Vidojev otac nisu bili u dobrim odnosima

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/20
12.05.2022.
u 09:25

Važno je napomenuti da ju je obitelj uvrstila u priopćenje koje su poslali medijima u povodu Ristovićeve smrti, u kojem su otkrili datum i vrijeme sprovoda, te da su ona i Vidoje često objavljivali zajedničke fotografije s njegovom kćeri iz prvog braka, Mateom.

Nakon što su srpski mediji pisali da Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića izjavio da ne razmišlja od dijeljenju imovine nakon smrti sina, sada tvrde i da on i snaha Nikolina Ristović nisu bili u dobrim odnosima. 

Naime, Kurir piše da, iako se Miša nije miješao u izbor svog sina, Nikolinu nikada nije u potpunosti prihvatio. Dodaju i da upravo zbog toga Ristović nije često boravila u Beogradu. 

Navode kako se voditeljici nije svidjelo kako je uređen njihov stan u glavnom gradu Srbije, pa su se oko toga lomila koplja. 
Također pišu da Nikolina nije bila u dobrim odnosima s Vidojevom bivšom suprugom Lanom te da je otišla iz stana kada je čula da ona treba doći i pomoći sa sprovodom. 

Ipak, važno je napomenuti da ju je obitelj uvrstila u priopćenje koje su poslali medijima u povodu Ristovićeve smrti, u kojem su otkrili datum i vrijeme sprovoda, te da su ona i Vidoje često objavljivali zajedničke fotografije s njegovom kćeri iz prvog braka, Mateom.

Podsjetimo, nakon što je stigao nalaz obdukcije, Nikolina Ristović oglasila se o okolnostima smrti svog supruga Vidoja Ristovića. Nikolina je, kako prenose srpski mediji, kazala da joj trenutačno treba malo mira i privatnosti. 

"Još uvijek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumijevanja. Što se tiče uzroka Vidojeve smrti, što se tu ima komentirati. Ta pitanja o maserki me vrijeđaju, ništa neću poduzimati i ne znam koji su moji daljnji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo suosjećanja", kazala je za Republiku

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 

Komentara 10

TT
tik tak
09:47 12.05.2022.

Mislio sam da se dobro prodala ali izgleda da je Vidoje bio lukaviji...Stari krimos ipak sve drži u svojim rukama...

Avatar solinarep
solinarep
09:51 12.05.2022.

E? Sad odjednom nije bila u dobrim odnosima kad namjerava živjeti u Hrvatskoj?! A nije joj smetalo živjeti od krađe i pljački, izmeđuostalog, i po Hrvatskoj 😶😏

TT
tik tak
09:49 12.05.2022.

Bravo..sada stari krimos ima kuću u najelitnijem dijelu Zagreba..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije