Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM DRAGO

Srpski glumac ljetuje u Hrvatskoj, fanovi ga napali: 'Zar ti Oluja i Jasenovac ne znače ništa'?

Miloš Biković
Foto: Instagram
1/4
27.07.2020.
u 12:08

Zvijezda filma i serije "Južni vjetar" odmara se na Crvenom otoku ispred Rovinja, a na Instagramu je objavio dva selfieja, kako bi pratiteljima pokazao koliko uživa.

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca mlađe generacije Miloš Biković ovih dana ljetuje u Hrvatskoj. Zvijezda filma i serije "Južni vjetar" odmara se na Crvenom otoku ispred Rovinja, a na Instagramu je objavio dva selfieja kako bi pratiteljima pokazao koliko uživa. 

"Meni ovo jutro ok, ne znam", napisao je glumac, pa se nakon nekoliko sati opet oglasio:

"Kakav otok", oduševljeno je napisao Biković. I dok je većina njegovih pratitelja bila oduševljena prizorom i napisala kako i oni vole Hrvatsku, našlo se i onih koji su ga napali zbog izbora.

Foto: Instagram screenshot

"Što ćeš raditi s tim ustašama?!"; "Oluja i Jasenovac zaista ti ne znače ništa?"; "Bravo, idiote, samo leti tako na mjesto gdje su Srbi zaklani!"

U Bikovićevu obranu stali su njegovi prijatelji koji su istaknuli kako je on pravi veleposlanik svoje zemlje. 

"Koliko znam, pola Srbije ljetuje u Turskoj, pa vam to ne smeta. Zašto vam onda smeta Hrvatska", napisao je jedan Bikovićev pratitelj. Inače, Biković je ove godine postao i velika zvijezda u Rusiji zahvaljujući filmu "Hotel Beograd", pa mu fotografije često komentiraju i ruski fanovi.  

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
13:10 27.07.2020.

Svaki drugi članak Srbija....odoh dalje.

DU
Deleted user
13:23 27.07.2020.

Zašto bi im Turci smetali? Pa živili su zajedno 500 godina, a i bili su dobre osmanijske sluge!

KV
kvatri
13:06 27.07.2020.

Ha, ha, ha, eto i Jakovčić i Radin postali koljači Srba. Čekam još da srpski luđaci proglade kako su Peovićka i Kekin pobili bar 2-3 milijuna Srba. Ha, ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije