Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNO

Srpski glumac izvrijeđao novinarku: 'Da nema emisiju radila bi za 150 eura, na poziv'

17.10.2019.
u 23:05

-  Emisija koju vodi Olivera Jovićević, postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 eura na sat, na poziv. Ali, i to će se promijeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG  će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima - napisao je glumac na Twitteru

Srpski glumac Sergej Trifunović ponovno je na naslovnicama medija u susjednoj državi nakon što je na društvenim mrežama vulgarno napao voditeljicu RTS-a Oliveru Jovičević, inače urednicu talk showa "Upitnik". Inače Trifunović je i lider Pokreta slobodnih građana, stranke koja se žestoko bori protiv vladajućih. 

-  Emisija koju vodi Olivera Jovićević, postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 eura na sat, na poziv. Ali, i to će se promijeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG  će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima - napisao je glumac na Twitteru. Odmah zatim reagiralo je Udruženje novinara Srbije, koje je tražilo da se poznati glumac ispriča za ono što je napisao. No, on je imao spreman odgovor. 

 

- 'I kao što rekoh-evo ih! Predvidivi, kao i uvijek. Može, nije problem. Morat ćete mi prvo dokazati da je spomenuta novinarka. Meni osobno, ni zaseravanje, ni ispričavanje potom, kao što znate nisu nikakav problem - napisao je Trifunović, a onda je uslijedio i novi tvit.

-  Ispričavam se građanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene Oliveri Jovićević što sam njeno zlo djelovanje usporedio s najstarijim zanatom. Očekujem da se sada UNS (Udruženje novinara Srbije) i NUNS (Nezavisno udruženje novinara Srbije) ispričaju novinarima što su takvu osobu usporedili s njima. Idemo na vijesti iz sporta - stoji u tvitu. 

Trifunović je tako reagirao zbog emisije u kojoj su vlast i oporba govorili uglas, a voditeljica je očigledno branila vladajuće. Twitter je eksplodirao, a Trifunović je prednjačio s uvredama. Nakon toga javila se i Olivera Jovičević.

-  Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, sa još lošijim izgovorom - kazala je. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider sa podrškom jednog dijela građana, zbog javnosti, zbog moje obitelji i osobnog integriteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati objasniti na sudu - kazala je za Blic. 

Komentara 13

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
23:46 17.10.2019.

Skandalozna istina! Twitter je eksplodirao!

BA
Badbit
01:08 18.10.2019.

Srami se , ona može dobiti i 300 Eu . Šta je vrijeđaš

DU
Deleted user
02:33 18.10.2019.

Simpatičan mladić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije