Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah prevezen

Srpski glumac hospitaliziran u Zagrebu!

Foto: Profimedia
1/3
02.10.2019.
u 12:41

Glumac je snimao kadrove jurnjave kroz šumu, poskliznuo se i licem pao na drvo koje mu se našlo na putu. U bolnicu je prevezen odmah.

Srpski glumac Nikola Kojo hospitaliziran je u Zagrebu nakon što se na snimanju poskliznuo i pao na drvo.

Glumac je snimao kadrove jurnjave kroz šumu, poskliznuo se i licem pao na drvo koje mu se našlo na putu. U bolnicu je prevezen odmah.

Kojo je za Kurir potvrdio da se osjeća dobro.

– Čekam preglede kod doktora. Mislim da nije ništa strašno. Doktor će mi sve reći – rekao je Nikola koji je poznat po serijama  ''Crni Gruja'', ''Vratiće se rode'', ''Moj rođak sa sela'', ''Ono kao ljubav''.

 

Ključne riječi

Komentara 65

GI
Gips
17:00 02.10.2019.

Vičić upravo saziva konferenciju za novinare. Hrvatsko drvo napalo srbina

MO
modovisisajteMaraschino
13:37 02.10.2019.

glavno da nije drvo koje počinje sa određenim slovom. pa i Jackie Chen je ozlijedio vrat kod snimanja Božjeg oklopa pa nije bila medijska senzacija... toliko o novinarstvu nekad i sada

DU
Deleted user
13:13 02.10.2019.

Niti riječi o drvu...pa kakvo je to novinarstvo. Srećom po drvo, ovaj srpski glumac ga je udario glavom ...moglo je drvo proći i gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije