Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Beograda

Srpska voditeljica opomenula Veljaču: Još uvijek se ne ljubiš tri puta

Jelena Veljača
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
12.02.2019.
u 13:46

Glumica se pozdravila s voditeljima poljubivši ih dva puta u obraz, a ova ju je upitala zar nije već dovoljno dugo u Srbiji da zna kako se oni ljube tri puta.

Zagrebačka glumica i spisateljica Jelena Veljača već neko vrijeme živi u Beogradu.

Tamo snima seriju "Pogrešan čovjek", a nedavno je gostovala u jutarnjem programu emisije koju vodi lijepa Beograđanka Jovana Joksimović, supruga popularnog pjevača Željka Joksimovića. Tridesetsedmogodišnja voditeljica koja je poznata po provokacijama svojih gostiju nastojala je isprovocirati Jelenu već pri samom ulasku u studio.

Glumica se pozdravila s voditeljima poljubivši ih dva puta u obraz, a ova ju je upitala zar nije već dovoljno dugo u Srbiji da zna kako se oni ljube tri puta. – Ah, navika, navika…– ogradila se Jelena opušteno i kroz smijeh.

Nakon sporazumnog razvoda od bivšeg supruga Dražena Čučeka, Jelena živi u Beogradu s kćeri Lenom. Bivši suprug im se povremeno pridruži kako bi provodio vrijeme s kćerkicom. Veljača i Čuček navodno su ostali u dobrim odnosima.

Komentara 25

VJ
vjekoslavkatalina
15:12 12.02.2019.

nesto slicno da joj je rekla npr.voditeljica u hrvatskoj vec bi na sva zvona skocile 'antifa' udruge,ljevicari,pupovac,kolo srpskih sestara,matija babic i imbexovci i na kraju ova veljaca...sa upiranjem prsta 'evo ustasluk i nacionalizam izvire iz svih pora hrvatskog drustva pa i kod voditeljica'

KO
koraknaprijed
15:44 12.02.2019.

Ovdje ste zivjeli preko 400 godina i niste se prestali baliti 3 puta a od Hrvata zahtjevate promjene nakon par mjeseci? Tipcna srpska pravda i kultura.

PU
Pukovnik
14:16 12.02.2019.

Ta se ljubi na sva mjesta i to bezbroj puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije