Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA PORUKA

Srpska pjevačica ne krije bijes prema sutkinji koju je Đoković pogodio lopticom: 'Draga Laura...'

Foto: Twitter/Matija Habljak/PIXSELL
1/12
08.09.2020.
u 22:30

Podsjetimo, tenisača Novaka Šokovića diskvalificirali su s US Opena nakon što je lopticom pogodio linijsku sutkinju Lauru Clark, a zbog toga je izbačen s turnira.

Reakcije na diskvalifikaciju Novaka Đokovića s US Opena još uvijek se ne smiruju. Neki tvrde da je zasluženo izbačen, neki se tome žestoko protive, a jedna od njih je i njegova sunarodnjakinja pjevačica i pobjednica Eurovizije iz 2007. godine Marija Šerifović.

Vrsna vokalistica odlučila je kritizirati sutkinju Lauru Clark koju je Novak Đoković pogodio lopticom u grlo jer ju je neobavezno ispucao bez gledanja te tako završio diskvalificiran u prvom setu meča osmine finala protiv Pabal Carrena-Buste.

Foto: Twitter

- Draga Laura, tako si slatka, ali ipak... Je** ti pas mater - poručila joj je Šerifović na Twitteru nakon incidenta na teniskom terenu odakle su morali odvesti sutkinju u bolnicu, a supervizori su Đokoviću objasnili kako se zbog toga mora udaljiti s natjecanja.

- Ona ne mora u bolnicu zbog ovoga! Što vi birate u ovoj situaciji? Moju karijeru, Grand Slam, centralni teren - pravdao se Novak na terenu, a potom pokupio stvari i ljutito otišao u svlačionicu.

Inače, pjevačica je poznata po čestom komentiranju događanja u regiji pa je tako nakon odluke Vlade Republike Srbije u ožujku po uvođenju policijskog sata imala poprilično žestoku reakciju jer se to odnosilo i na vlasnike pasa te njihovo pravo da šetaju ljubimce do 17 sati pa onda od 5 ujutro tek sljedeći dan.

1/6

 - Jasno mi je da je ljudski život na prvom mjestu, sve stoji! Ali da 14 sati životinja ne vrši nuždu... - objašnjavala je Marija i otkrila da se njen pas naviknuo na prvobitne mjere, ali da se ovo već sad čini nemoguće. Mnogi su raspravljali ispod njezine objave kako odlučno neće poštivati tu zabranu jer to nije zdravo za njihove ljubimce.

Među ostalim, pokenuta je i online peticija da se dozvoli kretanje psima u periodu od 20 do 20.30 svakog dana, a srpski mediji tada su pisali da je skupljeno nekoliko tisuća potpisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije