Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILA NASILJE

Srpska pjevačica koju znamo po hitu od 17 mil. pregleda objavila video: 'Stan pored mog, frajer tuče ženu'

Beograd: Snimanje emisije Grand specijal
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
12.05.2021.
u 23:30

- Stan pored mog, frajer tuče ženu. Taman sam uspavala dijete i kreće kaos. Zovem susjeda da pitam gdje je to, kaže ne zna, da ga pričekam, sad će doći. Naravno, nije htio otvoriti dok nisam rekla da je policija. mamu mu je*em englesku, napisala je Slavica

Pjevačica Slavica Ćukteraš na Instagramu je objavila šokantnu snimku iz svoje zgrade u Beogradu. 

- Stan pored mog, frajer tuče ženu. Taman sam uspavala dijete i kreće kaos. Zovem susjeda da pitam gdje je to, kaže ne zna, da ga pričekam, sad će doći. Naravno, nije htio otvoriti dok nisam rekla da je policija. mamu mu je*em englesku, napisala je Slavica uz video na kojem se čuju buka iz susjednog stana. Video se prekinuo u trenutku kada je susjed otvorio vrata i s pjevačicom počeo pričati na engleskom. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Slavica Ćukteraš publici je u regiji najpoznatija po hitu "Zmija i žaba", šaljivom pjesmom koju je otpjevala s Ognjenom Amidžićem, odnosno Oscarom, kako se nazvao za tu priliku. Pjesmu je u prošloj sezoni showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" izveo Mario Valentić. 

VIDEO: Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli su nakon 24 godine 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije