Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NASTUPA

Srpska folk-pjevačica požalila se: 'Hrvati su škrti, ne kite parama kao Srbi'

Katarina Živković
Foto: Instagram
1/3
17.10.2019.
u 09:15

Za vikend sam pjevala u jednom zagrebačkom klubu i veselili smo se do ranog jutra. Gosti su znali svaku moju pjesmu, što me zaista iznenadilo, ali moram reći još jednu stvar. Što se tiče napojnica, tu su škrti. Vesele se uz vas, ali vas ne kite novcem kao u Srbiji, kazala je Katarina

Poznata srpska folk-pjevačica Katarina Živković proteklog je vikenda pjevala u jednoj diskoteci u Zagrebu, a nakon povratka kući požalila se srpskim medijima kako Hrvati nisu tako darežljivi kao Srbi. Kako piše Mondo, u Hrvatskoj je ne kite novčanicama kao u Srbiji. 

 – Rijetko kad odlazim u Hrvatsku, ali s nastupa sam se vratila presretna! Oni su odlični domaćini i mogu slobodno reći da jedva čekam vratiti se tamo i ponovo nastupati. Za vikend sam pjevala u jednom zagrebačkom klubu i veselili smo se do ranog jutra. Gosti su znali svaku moju pjesmu, što me zaista iznenadilo, ali moram reći još jednu stvar. Što se tiče napojnica, tu su škrti. Vesele se uz vas, ali vas ne kite novcem kao u Srbiji – kazala je Katarina i dodala kako u Srbiji dobije velike napojnice, pa čak i skupocjene darove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😋💫

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

– U Srbiji uvijek dobiješ dobru napojnicu, čak i vrijedne stvari. Najluđe što sam dobila bili su ključevi skupocjenog automobila. Čovjeka je pogodila moja pjesma i samo ih je izvadio i dao mi ih na dar. Naravno da sam ga odbila, nikad ne bih prihvatila tako skup poklon. Napojnice inače prihvaćam, a Srbi su narod koji na tome ne štedi. Pa mi se veselimo bez granica – zaključila je Katarina. 

Komentara 15

KO
komunikolog
09:33 17.10.2019.

Za ovakav uradak treba ipak imati kvalifikacije. Studij novinarstva ili politologije, ili možda dramskih umjetnosti?

ZA
zagora
09:28 17.10.2019.

VL nam daje divne vijesti sa ovih prostora (jad i bijeda od tiska) evo slijede kartoni !

Avatar Matija22
Matija22
09:24 17.10.2019.

Hrvatska nije cirkus da se stavlja lova pevaljkama u sise to je kulturna država za razliku od istočnog susjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije