Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Sretne vijesti za supružnike Clooney! U njihov život uskoro bi mogla doći još jedna beba

George Clooney and wife Amal Clooney, nee Amal Alamuddin, step out for dinner together at Gatto Nero's restaurant in Cernobbio, Italy.
Foto: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL
1/6
08.11.2020.
u 15:11

Supružnici Amal i George Clooney odličan su primjer partnerskog odnosa u kojem se oni međusobno nadopunjavaju, u kojem si međusobno daju ono što im ponaosob nedostaje.

George Clooney je glumac i simbol idealnog i savršenog muškarca s karizmom, autoritetom. Na osobnoj razini može ga se opisati u kratkim crtama, ali dovoljno da prepoznamo njegove karakterne vrijednosti koje zrače iz njegove zgodne i lijepe pojave. Strastven, nježan muškarac koji partnericu osvaja uvijek, kao u početku, a to očekuje i od nje.

Pouzdan je, osigurava svim bliskim ljudima mir, sigurnost. Lojalan je i brižljiv. Ozbiljan je u ozbiljnim temama, ali u njemu je ostalo zarobljeno dijete, koje proviruje kroz njegove igre i humor. Snažan i kao individualac, George je progresivan (nekada za nijansu preoštar) u razmišljanju i u komunikaciji. Vrlo je uvjerljiv u izlaganju svojih stavova. Clooney je stabilna osoba kojoj je vrlo važan ugled. K tome mu je vrlo važan izgled, kojim pokazuje da respektira samog sebe. On voli djecu i djeca vole njega, tuđa i vlastita.

Amal Clooney je svjetski poznata po svojem poslu i kao supruga slavnog Georgea Clooneyja. Ona je hrabraa osoba, entuzijastična. Omiljena je i popularna zbog svoje empatije i humanosti koje su iskrene, a ne promućurne. Amal želi bolji svijet koji uključuje ravnopravnost u svakom segment društva: rasna, spolna, klasna, grupna i individualna ravnopravnost. Ta mlada, uspješna žena istinski je prijatelj ljudi. Samouvjerena je, kulturna, obrazovana. Rječita je i usudi se izravno upozoriti na problem, ali pametno bira terminologiju. Njezina ljepota dolazi iznutra iako se mnogima doima hladnom i distanciranom. To se može nazvati stavom princeze, jer je imala istinsku podršku roditelja. Uz sve svoje mentalne i verbalne sposobnosti Amal ima i poslovne, menadžerske. Ona je sebi sama stvorila vrhunske uvjete za život, izgradila je stil odijevanja za svaku prigodu (ali uvijek glamurozan).

Supružnici Amal i George Clooney odličan su primjer partnerskog odnosa u kojem se oni međusobno nadopunjavaju, u kojem si međusobno daju ono što im ponaosob nedostaje. Njih dvoje na svjesnoj razini ustraju na razumijevanju i toleranciji onoga što im je bilo strano te ustraju na međusobnom povjerenju i podršci čak i onda kada im je način izražavanja suprotan. U njihovu partnerskom odnosu zajedništvo ima visoko mjesto. Oni jedno prema drugome postavljaju visoke standard i tako se potiču da se i dalje razvijaju kao osobe. To je uzbudljiv i izazovan način, ali je to jedini način da jedno drugome ostaju zanimljivi i privlačni cijeli život.

Iako imaju blizance, kćer i sina, vrlo brzo bi se mogla dogoditi i nova trudnoća.     

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.



 

Ključne riječi

Komentara 3

KP
konzervativni_preporod
13:46 09.11.2020.

Ovo dvoje su na crnoj listi svakog informiranog potrošača diljem svijeta od kada sudjeluju u rasističkoj politici američke demokratske partije.. potrošači trebaju paziti da njihov novac ne nađe put do - i ne stavlja kruh na stol - ovo dvojee parapolitičkih klošara

NE
nešperlin
12:09 09.11.2020.

Prošli tjedan ste ih rastavljali, tio će biti trudan? Surogat jedino

MO
montello
19:12 08.11.2020.

ima lijepui ženu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije