Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata i pol

Sretan sam jer sam svojoj kćeri superjunak, ne mogu poželjeti više

houdek
Goran Jakuš/Pixsell
29.01.2011.
u 20:30

– Vjerujem u intuiciju i njom se najviše služim. Horoskope ne čitam, iako mi je jednom napravljena natalna karta i gotovo sve dosad tako se nekako zbilo - kaže pjevač.

Otkad su poznati izvođači za ovogodišnju Doru, Jacques Houdek, kao najpoznatije ime među njima, glavni je favorit.

Hoće li vam biti krivo ako ne pobijedite?

– Bio bih sretan da pobijedim, ali ako se to ne dogodi ove godine, nikakva tragedija, bit će još prilika... Neće mi biti krivo.

Jeste li praznovjerni? Čitate li horoskope?

– Nisam praznovjeran u smislu da se hvatam za gumb kad pokraj mene prođe dimnjačar. Vjerujem u intuiciju i njom se najviše služim. Horoskope ne čitam, iako mi je jednom napravljena natalna karta i gotovo sve dosad tako se nekako zbilo.

Poznato je da volite djecu. Kako reagirate, što pomislite kad vidite da se jedno baca po podu i viče: “Ja hoću, ja želim?”

– Nije na meni da reagiram, osim ako dijete nije moje. Do sada nismo imali takvu situaciju, ali mislim da bi mi bilo jako neugodno!

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
08:42 30.01.2011.

Nadam se da ce se dogoditi \" nikakva tragedija\" i da Houdek nece pobjediti dok se barem ne prepolovi. Njegov izgled je vise los nego sto mu je glas dobar. Da me ne bi pogresno shvatili, ja sam protiv biloo kakve diskriminacije, ali ako netko lose pjeva ne moze na eurosong. To nije diskriminacija. Isto tako ako netko lose izgleda ne moze na eurosong. Za taj cirkus mraju biti zadovoljena oba uvjeta. Jacques za sadazadovoljava samo jedan, dobro pjeva.

ŠI
šimuka
10:58 30.01.2011.

Nije ni djetetu lako,treba izgubit cijeli dan da ga vidi cijelog. Jacques,manje papati,pa nečeš izgledati kao divovski lazanjur.

MI
mirac
11:31 30.01.2011.

Nije mi jasno čemu ovako ružni komentari na račun gospodina Houdeka. Imate li vi ljudi ogledalo i na vama je nešta za kritiku nitko nije savršen. Jacques je pjevač nije maneken da bi se s pravom komenriralo o nečijem skidanju kilograma.Nije moj ljubimac ali ste pretjerali. Da je netko komentirao njegovo pjevanje to bi se moglo donekle i razumjeti, mada sam mišljenja da lijepo pjeva. Ipak ja glasam za ŽIGU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije