Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRINOVA

Sreći nema kraja! Maja Šuput (41) je postala majka, na svijet stigao sin

Foto: instagram
1/8
17.03.2021.
u 18:37

Pjevačica Maja Šuput (41) i njezin suprug Nenad Tatarinov postali su roditelji malenom dječaku.

Sreći nema kraja! Pjevačica Maja Šuput (41) postala je majka, javljaju 24sata. U Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu carskim rezom je rodila sina, a ponosni roditelji još uvijek nisu otkrili ime prvorođenca.

Podsjetimo, nedavno je podijelila na Instagramu kako njezin suprug Nenad Tatarinov (37) montira dječja kolica, a usput je otkrila da su se odlučili za ime dječaka.

- Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći - tada je napisala. Već je ranije rekla kako njezin sin neće imati domaće ni tradicionalno ime i objasnila je tada i zašto.

Foto: reuters

- Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?' - rekla je Maja u InMagazinu.

Foto: reuters

Maja i Nenad nedavno su renovirali stan kako bi napravila mjesta za dječju sobu u kojoj je Maja već sve uredila za svog malog dječaka. Pokazala je svojim obožavateljima koje je zidne tapete odabrala za sobu te kojim je još detaljima ukrasila sobu svog sina. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 68

MR
mrkvax
18:43 17.03.2021.

Jadno dijete...

MA
maximinimax
17:49 17.03.2021.

Pisalo da će biti direkni tv prijenos pa ništa

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
20:48 17.03.2021.

Carskim rezom. Gdje bi ona izdržala ženske porođajne boli. Ne može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije