Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odvajaju se

Sprema se svadba? Kontroverzan član obitelji Kardashian uživa s 46-godina mlađom ljepoticom

Foto: OConnor-Arroryo/Press Association/PIXSELL
1/7
12.07.2019.
u 16:22

Iako nije poznato kako su se točno upoznale, trenutačno žive skupa i rijetko ih se u javnosti vidi odvojene.

Caitlyn Jenner koju smo upoznali kao očuha slavnih sestara Kardashian te otac sestara Jenner, Kendall i Kylie, danas izgleda potpuno drukčije.

Bruce, odnosno Caitlyn Jenner ima 69 godina, a javnost ga zna kao osvajača olimpijske zlatne medalje, a kasnije i kao televizijsku ličnost. U travnju 2015. godine izjasnio se kao transrodna osoba, a već u srpnju obznanio je i promjenu imena. U siječnju 2017. godine Caitlyn je imala i prvu operaciju.

Sophia je istih godina kao i Kendall Jenner, ali to očito ne smeta niti njoj niti Caitlyn. Ova 23-godišnjakinja prije je bila Scott te je također transrodna osoba. Poticaj da prizna kako se osjeća dobila je ni manje ni više nego od Caitlyn.

Foto: imdb

Sophia se otvorila prvi put u intervjuu s Jimom Breslom i otkrila da unatoč tome što žive zajedno, zapravo nisu u romantičnoj vezi, nego su partneri, piše Cosmopolitan.

"Mi smo partneri u svemu što radimo, nerazdvojni smo, poslovni smo partneri, živimo zajedno, dijelimo psa, dijelimo obitelj, zajedno živimo", rekla je Sophie.

Foto: Printcreen Youtube

"Neću koristiti riječ 'djevojka', ne bi ni koristila riječ 'hodamo'. Mi smo partneri“, objasnila je.
No, sve su jača govorkanja o tome kako bi ovaj par mogao uskoro imati i vjenčanje, no za sada ništa nije potvrđeno. Iako nije poznato kako su se točno upoznale, trenutačno žive skupa i rijetko ih se u javnosti vidi odvojene.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:36 12.07.2019.

Bog je jasno dao do znanja covjecanstvu sto misli o ovakvima poslavsi arkandjela Gabrijela da sravni sa zemljom Sodomu i Gomoru i ne ostavi nikoga na zivotu.

DU
Deleted user
16:51 12.07.2019.

Jesu li ko partneri jdoo, doo, dd, komandintno društvo ili? Dijele psa...daj me nemoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije