Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
impozantna produkcija

Sprema se spektakl za 15.000 ljudi! Rozga, Hauser i Tony Cetinski uz bok Karleuši

Foto: Pixsell kolaž
1/6
22.01.2019.
u 08:00

U beogradskoj Štark Areni nastupit će 20 glazbenika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Još nas tjedan dana dijeli od, prema najavama, najvećeg glazbenog-scenskog spektakla na ovim prostorima. Riječ je o dodjeli glazbenih nagrada Music Award Ceremony (MAC) koja će 29. siječnja okupiti najveće regionalne zvijezde na istoj pozornici. U beogradskoj Štark Areni nastupit će 20 glazbenika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Uz nekadašnju eurovizijsku pobjednicu Mariju Šerifović nastupit će i Jelena Rozga, Tony Cetinski, Massimo Savić, Petar Grašo i Ida Prester sa sastavom Lollobrigida.

Program će trajati više od četiri sata, a sve će se odvijati na nekoliko povezanih pozornica na kojima će se izmijeniti 60 poznatih osoba iz regije, i to pred 15.000 posjetitelja. Tijekom večeri bit će dodijeljeno i više od 25 glazbenih priznanja, za koje konkuriraju i naši izvođači. Nominirani su Petar Grašo s pjesmom ‘Ako te pitaju’, Tony Cetinski i njegov ‘General bez činova’ te Jelena Rozga i pjesma ‘Uzmem koliko mi daš’. Uz njih za priznanje u kategoriji najboljeg mladog izvođača konkurira i Marko Kutlić. Izvođače su nominirale radiopostaje. Program će svojim baladama obogatiti i Sergej Ćetković te Momčilo Bajagić Bajaga, Plavi orkestar, ali i folk-zvijezde Jelena Karleuša i Aca Lukas. Karleuši će ovo biti prvi nastup nakon što je u javnost procurila njezina navodna seks-afera s nogometašem Ognjenom Vranješom.

Pomalo iznenađujuća je činjenica da će se u društvu folk-zvijezdi naći i naš poznati violončelist Stjepan Hauser koji je s Lukom Šulićem u beogradskoj areni nastupio u dupkom punoj dvorani. Dvojac 2Cellos publici je tada priredio dvosatni spektakl uz Zagrebačku filharmoniju, a koncert je bio rasprodan mjesec dana unaprijed. Ovog puta neće biti ni filharmonije ni Štulića, ali će se zato s Hauserom na istoj pozornici naći, uz sve već navedene, i Karolina Gočeva, Nataša Bekvalac, Emina Jahović, Rasta te grupe Letu štuke, Viva Vox i Van Gogh.

Organizatori najavljuju da će MAC biti produkcijski i televizijski najzahtjevniji pothvat izveden na ovim prostorima, a sve će biti napravljeno prema najvišim svjetskim produkcijskim standardima. Više od 400 motornih dizalica nosit će impozantnu produkciju koju čini više od 1000 četvornih metara LED ekrana i isto toliko rasvjetnih tijela. Organizacija će biti vrhunac dva desetljeća dugog rada produkcijske kuće Skymusic.

Cijene su ulaznica za ovaj spektakl od 20-ak pa sve do 800 kuna za mjesta u VIP loži.

Komentara 11

MA
maloprekosutra
08:45 22.01.2019.

Kako ovo komentirati a ne dobiti crveni !?

MA
maximinimax
08:28 22.01.2019.

Pa niste više normalni s tom Karleušom.

RO
Rope22
09:56 22.01.2019.

Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije