Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TICK-TOCK

Sprema se spektakl na Eurosongu! Osvanula prva snimka iz Rotterdama s Albinine probe

Albina Grčić
Foto: Renato Branđolica, Dario Njavro/HRT
1/7
09.05.2021.
u 13:50

Podsjetimo, Albina Grčić (22) predstavljati će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu pjesmom "Tick-Tock".

Od Eurosonga nas dijeli još samo nekoliko dana, a ovogodišnji spektakl sprema se gledati veliki broj fanova koji je prošle godine zbog pandemije koronavirusa ostao uskraćen za događaj koji uvijek izaziva velike reakcije. Na službenom YouTube kanalu Eurovizije osvanuo je i video naše predstavnice Albine Grčić (22) koja se punom parom priprema za show u Rotterdamu.

Na probi su je pratili njezini plesači, a na pozornici se pojavila u kostimu s velikim cirkonima, koji nije bio dio nastupa na ovogodišnjoj Dori.

Uoči odlaska u Rotterdam, razgovarali smo s mladom Splićankom koja je prije toga odsjedala u Zagrebu na napornim probama s timom.

- Posljednjih tjedana sam u Zagrebu, cijeli tim je ovdje i imamo vrlo intenzivan raspored koreografskih i vokalnih proba, što se podrazumijeva, Eurosong se bliži. Ništa ne bih nazvala napornim ili gradirala u tom smjeru, svjesna sam prioriteta, s veseljem pristupamo svakoj probi, a kako vrijeme ide, dolazi i sigurnost. Jako smo zadovoljni tijekom i rezultatima. Naporno bi bilo da uz same probe imam dodatne obveze i da se nisam pripremala fizički. Naime, nakon Dore više sam se posvetila zdravlju i redovitim treninzima - kazala nam je Splićanka koja nam je otkrila novost vezanu uz kostime za svoj nastup. 

Foto: HRT Eurovision

- Za kostime za sam nastup na Eurosongu zadužen je Juraj Zigman, a s nama je i dalje naš dragi stilist Stefan Orlić, koji također putuje u Rotterdam i osmišljava stajling za događanja u popratnom programu Eurosonga - bila je uzbuđena 22-godišnjakinja, pripominjući da izmjena u pjesmi neće biti te da izvode istu verziju kao na Dori. Jedan dio je na hrvatskom jeziku, a koreografiju su prilagodili pozornici u Rotterdamu.

- Koristit ćemo kapacitet pozornice i biti u savršenom skladu s ostalim segmentima nastupa, kao što su svjetla i kamere - pojasnila nam je Albina koja će 18. svibnja nastupati u okviru prve polufinalne večeri deseta po redu.

Podsjetimo, ovogodišnje natjecanje za najbolju pjesmu Europe održat će se od 18. do 22. svibnja u Rotterdamu, a voditelji događaja bit će glumica i voditeljica Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley, pjevač, voditelji nizozemski komentator Jan Smit te beauty blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager.

VIDEO Nakon 24 godine prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

 


 

 

Komentara 3

BT
BTW
21:49 09.05.2021.

Bolje izgleda neg što zvuči, svejedno joj sretno bilo!

Avatar Navaljni
Navaljni
17:06 09.05.2021.

Sretno! Dobro izgleda i zvuči

SO
sohnahoakasaa
23:48 09.05.2021.

Užas kaj su napravili od lijepe mlade djevojke. Nema kaj nemreju 'face' upropastit ak se radi o Hrvatskoj. Sa svojim suludim i idejama i 'instalcijama' prolaze tamo u svijetu u kojem više nitko i ništa nije normalno. Mi smo 'posljednji Mohikanci' ali uvijek tu 'dežuraju' oni koji će sve zsrti. Pjesma je pjevna i super za Eurosong ali dal Albina zna koja je cijena kad je pristala pojavaiti se na pozornici 'polugola'. Izgleda jeftino i ko svaka druga a bila je posebna i slatka sa super vokalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije