Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična uloga

Šprajc završio u zatvoru, a stiglo je i objašnjenje o čemu je zapravo riječ

Foto: Instagram
1/9
05.10.2018.
u 11:37

Poznati voditelj i urednik RTL Direkta u zatvoru se slikao za potrebe snimanja serije "Pogrešan čovjek" u kojoj će se pojaviti u ulozi inspektora Tomasa.

Zoran Šprajc jučer je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj je iza zatvorskih rešetki. Napisao je da nije ni stigao u Beograd a već je završio u zatvoru. 

Što je urednik i voditelj RTL Direkta radio u zatvoru, objasnili su danas s RTL-a. Naime, Šprajc je u Beogradu bio na setu serije "Pogrešan čovjek" i to ne kao gost nego kao jedan od glumaca i tako je za potrebe snimanja bio malo i u zatvoru. Popularnog voditelja gledat ćemo u novim nastavcima serije u ulozi inspektora Tomasa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nisam ni stigao u Beograd a vec zavrsio u zatvoru #pfi #filmset #pink #zadrugareality

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

 

– Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja, informativnih emisija, onda to i nije gluma nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u „Pogrešnom čovjeku“, samo sam pitao: „Je l' voditelj vijesti?“. Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja“, priča Šprajc i dodaje da se tek sada uvjerio kako glumački posao nije nimalo lagan. 

– Očekivao sam da je ovaj posao bijeli kruh s mekanim koricama, a kad ono – kruh sa sedam tvrdih kora. Imam tri scene i junački sam se namučio da sve odradim i naučim kako treba – kaže Šprajc. No kreativna producentica serije Jelena Veljača za Šprajca ima samo riječi hvale. 

– Impresionirana sam, talentiran je i super reagira. Vrlo je samopouzdan i profesionalan, nije čak tražio ni prevelike upute. Samo sam mu kratko objasnila kontekst scene koju snima s Ivanom Roščić i to je teklo vrlo jednostavno. Predviđam mu blistavu glumačku budućnost – kroza smijeh kaže Veljača. 

A iako je u karijeri odigrala velik broj uloga, a i već se dobro uhodala u lik Lee Kalember, Ivana Roščić priznaje da je imala tremu uoči snimanja s popularnim voditeljem. 

– Zbilja sam imala tremu i nije mi bilo baš svejedno, ali kad smo se upoznali i kad je i Zoran rekao da ima tremu, sve je bilo nekako lakše. Moram priznati da ima glumačkog potencijala i voljela bih ga sresti u još nekim scenama. Zajedno smo prošli kroz pripreme scene, odlično radi i snimili smo sve gotovo iz prvog pokušaja. Pravi je profesionalac“, poručuje Ivana. 

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate TV voditeljice i urednice

 

Komentara 7

Avatar Retardo
Retardo
11:49 05.10.2018.

Zamijenili su ga za nekog Jovanovića?

Avatar gecdra
gecdra
12:28 05.10.2018.

četnik

GR
grgan41
13:01 05.10.2018.

Doživotno a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije