Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u KB merkur

Šprajc završio u bolnici, pratiteljima se javio nakon zahvata: 'Čuvajte se više nego ikada'

Foto: Instagram
1/7
06.11.2020.
u 16:35

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc pratiteljima se javio nakon zahvata kojem je podvrgnut u KB Merkur.

Zoran Šprajc ponovno je zabrinuo svoje pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju iz bolnice. Naime, voditelju RTL Direkta ugrađen je stent u KB Merkur, a on se odmah nakon zahvata javio na društvenim mrežama i otkrio kako je sve prošlo odlično.

1/6

- Kao i svaki pravi motor, a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak, konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardiološkoj radionici KB Merkur Damira Kozmara. Sve je prošlo dobro da ne može bolje, a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur
i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat ce neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! - poručio je Šprajc i najavio svoj skori povratak na posao.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Vidimo se u ponedjeljak u RTL Direktu - dodao je voditelj koji je prije godinu dana doživio infarkt, a zbog oporavka nije ga bilo nekoliko mjeseci pred malim ekranima.

 

Ključne riječi

Komentara 79

ST
stric2
18:14 06.11.2020.

.. .nitko i ništa.... lažov i manipulator..... ideološki obojan 200%....

LU
Lukeruk
18:13 06.11.2020.

Pajcek na aparatima

KA
karlodrago
18:24 06.11.2020.

Šprajc bi bio puno zdraviji i otporniji na bolesti da nema u njemu puno mržnje i negativnog antihrvatskog stresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije