Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje poznati ljetuju?

Šprajc u Parizu, Ana Radišić na Šri Lanki, Iva Šulentić na Ibizi, a nogometaši plove

Zoran Šprajc na odmoru u Francuskoj
Foto: Instagram
1/8
04.08.2018.
u 11:12

Početak kolovoza idealno je vrijeme za odmor, a neke su naše zvijezde odlučile u njemu uživati na raznim dijelovima svijeta.

Jedna od poznatih osoba koja ne ljetuje na našem moru je i tridesetogodišnja Riječanka Ana Radišić, koja vodi obnovljeno izdanje emisije “Exkluziv” i uređuje “Top.hr” na RTL-u, ovog ljeta za odmor iz snova odabrala je Šri Lanku.

Ana se dugo pripremala za egzotični odmor i – sudeći po njezinim objavama na Instagramu – provodi se nezaboravno. Uživa u obilascima, kušanju specijaliteta, a bez daha su je ostavile nepregledne pješčane plaže i uspon na Adam’s Peak, o čemu je napisala: “Jedan od najviših vrhova Šri Lanke i mjesto hodočašća brojnih vjernika.

Katolici smatraju da je Adamovo mjesto, a budisti Budino. To je mjesto impresivne prirode gdje doživiš sva četiri godišnja doba odjednom , pijavice i prepješačiš uspon o kojem misliš da nema, nema i nema kraja. Bilo mi je to deset najtežih i najljepših kilometara – napisala je voditeljica koja je priznala da je pobijedila strah od zmija igrajući se s njom.

Omiljen voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc ipak se zadržao u Europi pa je “skoknuo” do Pariza gdje obilazi muzeje, promatra brodove koji plove Senom, ali nije odolio ni francuskom specijalitetu – puževima.

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram

I nogometaš Dario Srna ne propušta odmor na Jadranu pa je na svom Instagramu podijelio fotografiju s jahte na kojoj su mu društvo radili Mateo Kovačić i Luka Modrić, koji se, pak, trenutačno odmara s obitelji u Italiji.

Tako su našeg kapetana vatrenih snimili na plaži dok se sa suprugom Vanjom sunčao i kupao. A njihov 27-godišnji kolega Andrej Kramarić, nakon opuštanja u Dubrovniku s djevojkom Mijom Ćurković, zaputio se na grčki otok Mykonos.

Zaljubljeni par snimio je selfie u sutonu s romantičnim pogledom na grad. I naša televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar godinama ljetuje u Grčkoj, a ove godine posjetila je otok Kos. Na svom Instagramu u duhovitom stilu piše kako, unatoč velikim vrućinama, ne propušta posjete čuvenim hramovima i znamenitostima.

VIDEO Evo kako se Lovren zabavlja na moru, dalekozom traži Vrsaljka!

Komentara 21

TR
trabant7
12:41 04.08.2018.

Sprajc omiljeni, nisam znao, da je debela komunjara svi znaju i kad uđe u more odmah je plima.

TO
Tony
11:53 04.08.2018.

Kako uživa salonska komunjara...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:28 04.08.2018.

Prvo vrijeđanje Zagorja, a onda kulturno uzdizanje u Parizu... Sramota!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije