Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zagrijavanje'

Šprajc se sinoć javio u RTL Direkt i gledateljima donio odlične vijesti

Zoran Šprajc
Foto: RTL
1/5
21.04.2020.
u 09:44

– Već sam jednom najavljivao povratak, ali dogodila se situacija s koronom, a kako je RTL odgovorna televizija, a ja rizična skupina, nisu mi dali da se vratim. Diskretno ću najaviti da se u četvrtak vraćam na male ekrane, a ovo javljanje samo je zagrijavanje – kazao je Zoran Šprajc

Zoran Šprajc u četvrtak se nakon pet mjeseci izbivanja vraća u voditeljski stolac "RTL Direkta". Voditelj je na Instagramu najavio povratak, a sinoć je to i potvrdio u javljanju u emisiju koju je tijekom njegova izbivanja zbog oporavka od infarkta vodila urednica Mojmira Pastorčić. 

– Lijepo vas je vidjeti nakon pet mjeseci, nedostajali ste mi. Već sam jednom najavljivao povratak, ali dogodila se situacija s koronom, a kako je RTL odgovorna televizija, a ja rizična skupina, nisu mi dali da se vratim. Diskretno ću najaviti da se u četvrtak vraćam na male ekrane, a ovo javljanje samo je zagrijavanje – kazao je Zoran Šprajc u javljanju u „Direkt“.

Zoran Šprajc
1/8

Prokomentirao je i da nije vjerovao da će „Direkt“ doživjeti svoju 1003 emisiju, a zahvalio je i gledateljima na vjernom praćenju. „Bila je i tada trema kao i sada, ja sam htio raditi neku drukčiju emisiju, a RTL je htio to prikazivati. I onda se otkrilo da postoji još ljudi koji bi radili drukčiju emisiju. Pokazalo se da se to gledateljima također svidjelo“ rekao je Šprajc koji je s Mojmirom, svatko u svom studiju, puhao svjećicu na slavljeničkom kolaču. Baš kao i Mojmira, i on će "Direkt" voditi iz svog doma. 

U proteklih pet godina ekipa „Direkta“ bila je vođena mišlju da svakoj vijesti da svoj doprinos i da je ispričaju na svoj način, a uz ozbiljne vijesti iz politike i društva, redovito se u sadržaju nađu i teme koje je u drugim informativnim emisijama nemoguće pronaći. Tako je jednu od emisija vodio plišani policijski medo Andrija, u intervjuu Zorana Šprajca bio je i gospodin Nitko, a među gostima bili su i razni državni službenici, ali i osobe iz svijeta zabave, sporta ili široj javnosti nepoznati građani koji su zavrijedili televizijske minute. 

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima
 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar izvidnik1
izvidnik1
10:05 21.04.2020.

A koja je dobra vijest?

MM
mmaraci4
09:57 21.04.2020.

RTL ozbiljna tv?Šprajc rizična skupina? Dajte molim vas ne seruckajte.

BU
Buka
10:05 21.04.2020.

Vl me iznenadio dobrim vijestima...Malo vise ovakvih clanaka...pa ce mi se povratiti povjerenje koje sam imao u vas... sve do 91.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije